Connect with us

technokrata

A Nokia 3100 a mobil önkifejezésre helyezi a hangsúlyt

Kütyük

A Nokia 3100 a mobil önkifejezésre helyezi a hangsúlyt

A Nokia éves sajtórendezvényén Helsinkiben és ezzel egy időben a szingapúri ˝Image is Power˝ (A kép hatalom) eseményen a stílusra sokat adó felhasználók számára készült Nokia 3100 bemutatása során a mobil személyre szabhatóság állt a figyelem kereszttüzében.

Az egyéniség kibontakoztatását és az önkifejezést ösztönző Nokia 3100 nagyméretű színes kijelzőt, MMS szolgáltatást, és játék-funkciókat tartalmaz, kifejező elő- és hátlapjai pedig egyedülálló, áttetsző anyagból és grafikákkal készültek. A mindössze 85 gramm tömegű, háromsávos Nokia 3100 telefon a GSM 900/1800/1900 sávon működik, szállítása pedig a tervek szerint 2003 harmadik negyedévében indul Európában, Afrikában és a Távol-Keleten.

A Nokia a Nokia 3100 mellett számos kiegészítő, életstílus-tartozékot is bemutatott, így a Nokia Fun különálló VGA fényképezőgépet, amely saját keresővel, vakuval és áramellátással rendelkezik. A 8 MB-os memóriával rendelkező Nokia Fun fényképezőgép akár 50 kép tárolására is alkalmas, és Pop-Port csatlakozóval kapcsolható össze a kompatibilis Nokia telefonokkal. A Nokia 3100 Pop-Port csatlakozója révén a készülék felhasználói az izgalmas tartozékok egész sorát kapcsolhatják a telefonhoz, például a szintén ma bemutatott Nokia rádió-fülhallgatót. A kijelzővel ellátott sztereó FM rádió és fülhallgató ezen ötvözete egyszerűen felcsíptethető a hajtókára, vagy becsúsztatható az ingzsebbe.

˝A Nokia 3100-t és a hozzá kapcsolódó tartozékokat a mobilfelhasználók új generációjára gondolva terveztük. Ezek a felhasználók az egyéniségüknek leginkább megfelelő, mobil életet élnek, értékelik a vidámságot, az önkifejezés lehetőségét, és az emberek közötti kommunikációt˝ – mondta Kai Öistämo, a Nokia Mobile Phones alelnöke. ˝A vidámsággal, interaktív szolgáltatásokkal, és különböző tartozékokkal kiegészített, stílusos és funkcionális formatervezés gazdagabb és hangsúlyozottan egyéni mobilélményt nyújt a felhasználó számára.˝

A Nokia 3100 billentyűzetével, négy irányú játékvezérlőjével és 128×128 pixel felbontású színes kijelzőjével még nagyobb élményt jelentenek majd a játékok. A gyárilag telepített Java játékok között a Snake EX2, a Bowling és a Beach Rally szerepel. A letölthető tartalmak hatalmas tárházával a háttérben a további Java alkalmazások letöltése csupán egy gombnyomásnyira van.

A gyárilag telepített, animált kijelzővédők életre keltik a Nokia 3100 színes kijelzőjét. További kijelzővédők, valamint csengőhangok és játékok a helyi Nokia Shop weboldaláról tölthetők le. A Nokia 3100 XHTML böngészőjével a mobil szolgáltatások közötti barangolás még izgalmasabb élményt jelent majd. A szöveges szolgáltatások mellett színes képeket, animációkat és képkockákat is találhatunk. A Nokia 3100-en az új, XHTML-re optimalizált tartalmat kínáló nokia.com internetes honlapra vezető link is megtalálható.

A Nokia 3100 telefon az első olyan Nokia készülék, amely az Xpress-on játékelőlapok új generációját kínálja. A külön megvásárolható Xpress-on játékelőlapok ˝elektrofoszforeszkálnak˝: a csengőhang, a játékok zenéje, az ébresztő, vagy a telefon már funkciói közben speciális, az áttetsző borításon átszűrődő, ritmusos fényhatást keltenek. A nyolc irányú játékvezérlőt magában foglaló játékelőlapok fokozzák a játékok élményét, és az egyes játékokhoz speciális elektrofoszforeszkáló fényhatást biztosítanak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák