Connect with us

technokrata

Újszerű szerepjáték okostelefonokra

Kütyük

Újszerű szerepjáték okostelefonokra

A személyi számítógépeken népszerű szerepjátékokból, vagyis RPG-kből az elmúlt években nem volt hiány, viszont vezeték nélküli eszközök, mobiltelefonok kapcsán az eddigiekben nem sok ilyen jellegű alkotás született.

A Bytedefenders nevezetű fejlesztőcsapat azonban a napokban vélhetően sokak örömére bejelentette legújabb real-time RPG játékát, melyet kifejezetten a Series 60 platformra épülő okostelefonokra fejlesztettek ki.

Az eddig napvilágot látott, mobiltelefonokra készített szerepjátékok nem éppen széles szolgáltatási körükről, szép felhasználói felületükről, vagy éppen gyönyörű grafikájukról voltak híresek, ezzel szemben a Bytedefenders által készített, Cronos fejlesztési címet viselő RPG a lehetőségekhez képest nemcsak sok szolgáltatást nyújt, hanem ráadásul még a megjelenítése is szép. A világ első mobiltelefonos izometrikus több résztvevős szerepjátéka, a Cronos többek közt olyan okostelefonokon futtatható, mint amilyen például a Nokia 3650, vagy a Nokia 7650.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan idén ősszel megjelenő vadonatúj játékszoftver a PC-s RPG-khez hasonlóan felkínálja a játékosoknak a lehetőséget, hogy első lépésként válasszanak maguknak egy szimpatikus karaktert. Ezt a karaktert később számos kalandon kell keresztül vinni, eközben pedig természetesen növelhető a testi ereje, a varázsereje, illetve páncélzatának ellenálló képessége. A Cronost egyedül, de akár másokkal társulva multiplayer üzemmódban is lehet majd játszani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle