Connect with us

technokrata

eMagyarország internetes táborok

Kütyük

eMagyarország internetes táborok

2003 nyarán az Informatikai és Hírközlési Minisztérium és a Puskás Tivadar Alapítvány eMagyarország internetes táborokat rendez középiskolás diákok számára.

A táborok fő célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek az információs társadalom nyújtotta lehetőségekkel, fejlesszék számítástechnikai ismereteiket, megtanulják hatékonyan használni az internetet, amely a tábor ideje alatt napi 24 órában hozzáférhető lesz számukra.

A diákok csoportos és plenáris foglakozásokon közösen ismerkednek meg egy-egy adott, aktuális társadalmi problémával, és annak megoldására javaslatot tesznek. A megoldás kidolgozása során külön hangsúlyt kapnak az információtechnikai megoldások, az Internet által nyújtott lehetőségek felhasználása.

A résztvevő fiatalokat esténként filmvetítés, népszerű együttesek és közösségi programok várják.

Az eMagyarország táborok időpontja

2003. július 7-11. Baja
2003. július 14-18. Debrecen
2003. július 21-25. Kismaros – Verőce
2003. július 28. – augusztus 1. Doboz – Szanazug
2003. augusztus 4-8. Szolnok
2003. augusztus 11-15. Keszthely

A tábor részvételi díja 5000 Ft/fő/ hét, melyet a jelentkezés visszaigazolásával egyidőben megküldött csekken a résztvevőnek kell befizetni. A részvételi díj tartalmazza a szállás, étkezés valamint a programok költségeit is. A táborba való eljutásról és hazautazásról a résztvevőknek egyénileg kell gondoskodniuk.

További információkért érdeklődni lehet az etabor@lotus.neti.hu e-mail címen vagy az IHM Ügyfélszolgálatán, a 06-40-200-454-es telefonszámon. A tájékoztató az IHM honlapján is hozzáférhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle