Connect with us

technokrata

Nokia MMS megoldások a TeliaSonera-nál

Kütyük

Nokia MMS megoldások a TeliaSonera-nál

A Nokia központi MMS rendszert szállít a TeliaSonera dán, finn, norvég és svéd hálózata számára, így a négy északi országban egyetlen multimédiás üzenetküldési rendszer működik majd.

A Nokia által szállított központi rendszer a négy országban korábban telepített különböző MMS megoldásokat váltja fel.

A TeliaSonera finn leányvállalatánál már telepítették a Nokia MMS központot. A vállalat jelenleg ugyanezt az MMSC-t telepíti dán, svéd és norvég ügyfelei részére, így az egységes rendszerből fakadó megtakarítás révén jelentős előnyre tehet majd szert.

“Rendkívül elégedettek voltunk a Nokia finnországi MMS rendszere által nyújtott erőteljes és megbízható szolgáltatással” – mondta Harri Koponen, a TeliaSonera elnök-vezérigazgató helyettese. “Most örömmel terjesztjük ki ugyanezt a csúcstechnológiájú szolgáltatást az északi piacainkon élő többi ügyfelünk számára is. Azáltal, hogy a négy országban biztosított multimédiás üzenetküldési szolgáltatásainkat egyetlen Nokia MMS központban egyesítjük, jelentősen leegyszerűsíthetjük szolgáltatás-kínálatunkat és csökkenthetjük költségeinket, ugyanakkor egységes színvonalú MMS szolgáltatást biztosíthatunk az egész északi régióban.”

“Ez a rendszer nagyszerűen illusztrálja MMS megoldásunk képességeit” – mondta Olli Oittinen, a Nokia Networks IP mobilitási hálózatok részlegének alelnöke. “Az eredetileg egyetlen hálózat kiszolgálásához tervezett Nokia MMSC a megnövekedett igényeknek megfelelően egyszerűen bővíthető, ugyanakkor a különböző országok hálózatain egységesen magas színvonalú szolgáltatást biztosít. A Nokia MMS központ alkalmazásával ugyanakkor az MMS-t kínáló szolgáltatók közötti teljes interoperabilitás megteremtését gátló tényezők száma is jelentős mértékben csökkenthető. Mindez pedig egyértelmű és hatalmas előnyt jelent egy olyan nemzetközi szolgáltató számára, mint a TeliaSonera.”Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle