Connect with us

technokrata

Érkezőben a Samsung első UMTS mobilja

Kütyük

Érkezőben a Samsung első UMTS mobilja

Miközben a Samsung SGH-S300 típusjelzésű, két színes kijelzőt felvonultató mobiltelefonja szépen lassan meghódítja Európát és Ázsiát, a dél-koreai székhelyű gyártó első harmadik generációs mobilja, az SGH-Z100 is kezd felbukkanni a piacon.

A háromsávos (900/1800/1900 MHZ) Samsung SGH-Z100 elsősorban 20 bites színmélységű, tehát több mint 260 ezer színárnyalat megjelenítésére képes belső TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelzőjéről, valamint forgatható digitális fényképezőgépéről ismerszik meg.

A parányi SGH-S300-hoz hasonlóan akár negyvenszólamú polifonikus csengőhangok megszólaltatására is képes Samsung újdonság Class 8 GPRS kompatibilis, 1.2.1-es verziójú WAP böngészővel van ellátva, ezenkívül pedig természetesen MMS, illetve Java támogatással is rendelkezik. Az SGH-S300 integrált digitális fényképezőgépe nemcsak fényképek, hanem rövidebb mozgóképek készítésére is képes, és a segítségével készített állóképek, illetve videoklipek multimédiás üzenetekben továbbíthatók a megfelelő mobiltelefonokra.

A Samsung első UMTS kompatibilis mobiltelefonja némileg nagyobb és nehezebb az SGH-S300-nál. Az SGH-Z100 konkrétan 95 milliméter hosszú, 50 milliméter széles, 26 milliméter magas, a mérlegen pedig egész pontosan 124 grammot nyom.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle