Connect with us

A 3 UK és a Nokia Nagy-Britannia északi részére is kiterjeszti a 3G szolgáltatásokat

Kütyük

A 3 UK és a Nokia Nagy-Britannia északi részére is kiterjeszti a 3G szolgáltatásokat

A 3 UK Észak-Angliában, Skóciában, Wales-ben és Észak-Írországban is beindította WCDMA hálózatát, így 3G kereskedelmi hálózata már egész Nagy-Britanniában kiépült.

A 2001-ben a Nokiával megkötött szállítói szerződés alapján a hálózat Nagy-Britannia északi részén is biztosítja a következő generációs mobil-adatszolgáltatásokat. A 3G Dél-Angliában történt első bevezetése után a nagysebességű 3G adatszolgáltatások, például videóhívások mostanra már a világ egyik legfejlettebb távközlési piacának teljes egészén elérhetők.

A Nokia a kezdetektől a 3 UK rendszerszállítója és partnere volt. A Nokia szállította a teljes 3G rendszert, ideértve a 3 UK országos gerinc- és rádió-hozzáférésű hálózatának északi részét is.

“A 3G kiépülésének nem csupán Nagy-Britannia, hanem az egész világ szempontjából fontos mérföldkövéhez érkeztünk” – mondta Ian McCaig, a Nokia Networks alelnöke. “A WCDMA érettségét és életképességét egyértelműen alátámasztja az a tény, hogy egy olyan fejlett piacon, mint Nagy-Britannia is bevezették ezeket a robosztus 3G szolgáltatásokat. A Nokia továbbra is örömmel támogatja a Hutchinsont 3G videó- és egyéb fejlett szolgáltatásainak bővítésében és fejlesztésében. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Nokia megoldása révén alakulhatott ki a 3 UK világvezető, a tartalmakat és szolgáltatásokat gazdagító portfoliója.”Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom