Connect with us

technokrata

MotorolaFan.com – Ingyenes és fizetős szolgáltatások nem csak Motorola rajongóknak

Kütyük

MotorolaFan.com – Ingyenes és fizetős szolgáltatások nem csak Motorola rajongóknak

WAP/PDA/HTML, Multiplatform megoldás, többnyelvű portál, WAP/POP3/IMAP email szolgáltatás, csengőhangok és háttérképek, saját képek konvertálási lehetősége háttérként, képernyővédőként – teljesen ingyenesen. Mindez néhány azon szolgáltatások közül, melyeket egy most induló weboldal kínál, nem csak Motorola telefon tulajdonosok számára.

A MotorolaFan.com független Ügyfélszolgálati Rendszer nevet viselő szolgáltatás tetszetős új arculattal, ötletes emblémával és vidám háttérrel rendelkezik. A weboldal a Motorola gyári készülékeket, és tartozékvásárlókat ösztönözni további vásárlásra. A weboldal szerződéses kereskedő partnerei a vásárlás helyszínén azonnal aktiválják a megvásárolt gyári tartozékaink credit értékét ügyfél “számlánkhoz”. A megszerzett pontok nem csak contentek letöltésére, de továbbiakban különféle Motorola ajándéktárgyak vásárlására is felhasználhatók lesznek.

A weboldalon bárki regisztrálhat, telefon típustól függetlenül, ahol a regisztrációkor a Motorola telefon tulajdonosok háromszor akkora credit pontokkal indulnak, talán nem véletlenül, ha már “Naná, hogy Motorola rajongóknak” szól az oldal. A regisztrációt követően a beszerzett creditjeinkkel igénybe vehetjük, a Multiplatform mobil portált, és ingyenesen kapott creditjeinkért letölthetünk az oldalról. A weben PC-n keresztül megismert linkekkel találkozhatunk, PDA-n és WAP-on is. Ezáltal wapon keresztül is teljes körűen levelezhetünk, akár csak a webes alkalmazásnál, és az így elküldött leveleink, minden esetben a kimenő levelek mappában tárolódnak el. Leveleinket letölthetjük hagyományos levelező programokkal, webmailként vagy wapon keresztül is. Ezáltal a nap bármely szakában email közelben maradunk, és mindezt teljesen ingyenesen tehetjük. A regisztrált felhasználók pedig – a világon egyedülálló lehetőségként – teljesen ingyenesen konvertálhatják családi, privát fotóikat is, háttérképnek, képernyővédőnek, egyelőre a megadott típusokra, elsődlegesen Motorola típusokra. Az általunk konvertált képet, wapon keresztül letölthetjük telefonunkra, vagy elajándékozhatjuk.

Az oldal további újdonsága a világon először, hogy az üzemeltetők által adott 2MB ingyenes tárterületünk wapon is elérhető. Ennek a gáláns újdonságnak köszönhetően bárki a saját wap tárának címét megadva elérhetővé teheti az általa tárolt kép és hang anyagait, akár barátai számára is. A rendszer készítői természetesen gondoltak azokra is, akik jelszóval szeretnék védeni tárolt képeiket. Ezek a felhasználók, jelszó alkalmazásával férnek adataikhoz a wapon keresztül is.

Az oldalon az ingyenes szolgáltatások mellett előzetes játékprogramokat is találhatunk, melyek hamarosan teljes verziós játékokkal fognak bővülni. Utóbbiak már fizetős változatban lesznek hozzáférhetőek. A weboldal ötletes vidám figurái pedig hamarosan az egész világ meghódítására készülnek, egy 4-18 éves korosztálynak szóló kalandregény és rajzfilm formájában.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle