Connect with us

Színes kijelzős Sidekick mobil eszköz a T-Mobile-tól

Kütyük

Színes kijelzős Sidekick mobil eszköz a T-Mobile-tól

A T-Mobile ma kezdi meg az első, színes kijelzővel ellátott Sidekick nevezetű mobil eszközök forgalmazását, melyekről röviden annyit érdemes tudni, hogy mobiltelefonként, internet böngészőként, valamint IM (Instant Messaging), illetve e-mail üzenetek küldésére alkalmas eszközként egyaránt képes funkcionálni.

A mini számítógépekéhez hasonló designnal megáldott eszköz QWERTY billentyűzettel rendelkezik, és elődeihez képest lényeges újdonságot jelent, hogy kijelzője immár 16 bites színmélységű, vagyis 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes.

A T-Mobile Egyesült Államokbeli részlegének képviselői a bejelentés kapcsán elmondták, hogy a Sidekick jóval túlmutat a hagyományos értelemben vett mobiltelefonokon, ugyanis teljes billentyűzettel rendelkezik, ami jelentős mértékben megkönnyíti a rövid szöveges üzenetek írását, a webböngészést, illetve az elektronikus levelezés lebonyolítását is.

A T-Mobile a színes kijelzős Sidekick eszközzel párhuzamosan egy olyan új szolgáltatási csomagot jelentett be, melynek 20 dolláros havidíja korlátlan mennyiségű elküldött, illetve fogadott elektronikus levelet, valamint ugyancsak korlátlan internet böngészést, IM üzenetküldést, illetve SMS küldést foglal magába. A Sidekick a T-Mobile és a CompUSA kereskedésekben a mai naptól kezdve vásárolható meg, még pedig egész pontosan 299,99 dolláros, vagyis mintegy 66 ezer forintos áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom