Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hibás szoftver a Sony Ericsson 1,3 megapixeles kamerás mobiljában

Kütyük

Hibás szoftver a Sony Ericsson 1,3 megapixeles kamerás mobiljában

Az NTT DoCoMo munkatársai csütörtökön bejelentették, hogy technikai problémák merültek fel a szolgáltató első, 1 megapixelnél nagyobb felbontású integrált fényképezőgéppel rendelkező, Sony Ericsson gyártmányú mobiltelefonjai kapcsán, ami sajnos alaposan beárnyékolja az első igazán nagy felbontású kamerás mobilok bemutatkozását.

A legnagyobb japán mobiltelefonos szolgáltatóként jegyzett NTT DoCoMo a most hibásnak minősített Sony Ericsson kamerás mobil készülékek forgalmazását e hét szerdán kezdte meg, és lényegében pár óra alatt több mint 40 ezer darabot adott el belőlük.

A mobil operátor képviselői elmondták, hogy az 1,3 megapixeles digitális fényképek készítésére alkalmas vadonatúj Sony Ericsson mobiltelefon kapcsán az elektronikus levelezési szoftver jelenti a leggyengébb láncszemet, ugyanis az e-mail írás bizonyos körülmények között képes a készüléket teljesen lefagyasztani, vagyis működésképtelenné tenni. Az NTT DoCoMo szakemberei úgy vélik, hogy a kínos probléma egyszerű szoftverfrissítéssel gyorsan orvosolható, tehát nincs szükség a hibás készülékek cseréjére.

A bejelentést követően az NTT DoCoMo részvényeinek értéke 0,38 százalékkal csökkent, a Sony Corporation részvények ára pedig 0,88 százalékkal emelkedett, vagyis mindkét vállalat részvényei rosszabbul teljesítettek a japán tőzsdei átlagnál. Emlékezetes, hogy a Sony Ericssonban 50 százalékos részesedéssel rendelkező Sony Corporation 2001-ben több olyan hibás készüléket dobott piacra, melyeket később vissza kellett hívni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés