Connect with us

technokrata

Treo 600: a Handspring okostelefonja

Kütyük

Treo 600: a Handspring okostelefonja

Az elsősorban különböző kéziszámítógépeiről ismert Handspring egyes források szerint az Egyesült Államokban hamarosan elő fog rukkolni egy CDMA modullal ellátott vadonatúj okostelefon modellel.

Ezen források tudni vélik, hogy a Treo 600 névre keresztelt Handspring újdonság hátoldala egy integrált digitális fényképezőgépet rejt, a 133 MHz-es működési frekvenciájú ARM mikroprocesszorral szerelt eszköz pedig memóriakártyák, valamint Bluetooth adapter fogadására is alkalmas bővítőhellyel rendelkezik.

Amennyiben hinni lehet a híradásoknak, a Handspring Treo 600-as modell 160×160 felbontású, színes TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelzővel rendelkezik, Palm OS 5-ös operációs rendszert futtat, valamint többek közt 32 MB integrált memóriát, illetve egy infarvörös portot is magáénak tudhat.

A Handspring várhatóan a közeljövőben debütáló újdonsága egy számos gombbal, valamint egy ötállású fő vezérlő gombbal rendelkező billentyűzettel kezelhető, vagyis hasonló módon, mint a gyártó egyes korábbi modelljei. A külső antennával ellátott Handspring 600 pontos tömeg-, illetve méretadatai egyelőre ismeretlenek, az azonban több mint valószínű, hogy a készülék bemutatására idén szeptemberben, vagy októberben kerít majd sort a cég.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle