Connect with us

technokrata

Megjelent a Nokia 7250 utódja, a 7250i

Kütyük

Megjelent a Nokia 7250 utódja, a 7250i

A Nokia az európai és ázsiai piacokon bemutatta nemrégiben debütált 7250-es mobil készüléke némileg továbbfejlesztett változatát, a Nokia 7250i-t.

A 7250 és a 7250i külsejét tekintve nem sok különbséget lehet felfedezni, valamint mindkét modell megegyezik a tekintetben, hogy háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz), integrált digitális fényképezőgéppel rendelkezik, sztereó FM rádióval van ellátva, illetve Java kompatibilis. Lényeges különbség azonban, hogy az új jövevény más memória konfigurációt tudhat magáénak, XHTML kompatibilis, valamint fényképezési és multimédiás üzenetküldési szolgáltatásai alapos továbbfejlesztésen estek át.

Memóriakiosztás tekintetében a Nokia 7250i az ugyancsak a közelmúltban bemutatkozott Nokia 6800-hoz hasonlítható. Esetében a telefonkönyv bejegyzések, rövid szöveges üzenetek, naptárjegyzetek, valamint tennivaló listák tárolására 500 KB memória áll rendelkezésre, a multimédiás üzenetek, letölthető csengőhangok, képek és Java alkalmazások tárolására pedig 3,5 MB memóriát lehet felhasználni.

A Nokia 7250i WAP böngésző szoftverében megtalálható a Nokia új mobilos oldalának a linkje, melynek köszönhetően egyrészt gyorsan kipróbálható a készülék XHTML kompatibilitása, másrészt pedig könnyedén új csengőhangok, grafikák és játékdemók szerezhetők be. A 7250i integrált digitális fényképezőgépe immár gyenge fényviszonyok mellett is tökéletes minőségű fotókat készít, ezenkívül pedig lehetőség van digitális zoom használatára, kontraszt állításra, valamint akár képszerkesztésre is. A Nokia újdonsága Európában és Ázsiában várhatóan még ebben a hónapban meg fog jelenni a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle