Connect with us

Charlie Angyalai Sony Ericsson mobilokat fognak használni

Kütyük

Charlie Angyalai Sony Ericsson mobilokat fognak használni

A napokban bejelentették, hogy a Sony Ericsson a Columbia Pictures hivatalos mobiltelefon szállító partnere a filmvásznakon idén nyáron debütáló “Charlie Angyalai: Teljes gázzal” (Charlie´s Angels: Full Throttle) című hollywoodi filmalkotás kapcsán.

Charlie Angyalai tehát hamarosan visszatérnek, és újult erővel, valamint a legmodernebb technológiai megoldások, így például a Sony Ericsson T616 típusjelzésű mobiltelefon segítségével veszik fel a harcot a gonosz erőkkel szemben.

Örömmel vesszük, hogy a Columbia Pictures partnereként idén nyáron a mozikban szórakoztató helyzetekben demonstrálhatjuk a Sony Ericsson T616-os készülék képességeit, így többek közt fejlett képküldési szolgáltatásait – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Jun Hosoki, a Sony Ericsson észak-amerikai marketing részlegének alelnöke, majd hozzátette, hogy cége a hollywoodi filmalkotásokat nem most először használja fel különböző termékei népszerűsítésére. Ismeretes, hogy a gyártó mobiltelefonjai a közelmúltban a “Világ nem elég” és a “Halj meg máskor” alcímű James Bond filmekben, valamint a “Lara Croft: Tomb Raider” című filmben voltak láthatóak.

Hosoki elmondta, hogy az integrált digitális fényképezőgéppel rendelkező Sony Ericsson T616-on kívül néhány más Sony Ericsson gyártmányú mobiltelefon is látható lesz a Charlie Angyalainak legújabb kalandjait feldolgozó mozifilmben, valamint utalt arra, hogy ezen mobil készülékek a film történetének szerves részét fogják képezni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom