Connect with us

technokrata

Warner Music féle anyagok Nokia 3300-ra

Kütyük

Warner Music féle anyagok Nokia 3300-ra

A Nokia és a Warner Music Group napokban aláírt megállapodása értelmében a finn székhelyű mobiltelefon gyártó közeljövőben debütáló 3300 típusjelzésű vadonatúj mobil készüléke nem lesz hiányában az említett hanglemezkiadó cég zenei felvételeinek.

A két nagyvállalat vezetői által jegyzett szerződés révén a Nokia 3300 leendő tulajdonosai rengeteg Warner Music Group-féle zeneszámhoz, csengőhanghoz, előre elkészített multimédiás üzenethez, illetve grafikához juthatnak majd hozzá. Tudni lehet, hogy a Nokia a 3300 típusjelű készülék mellé egy olyan CD-ROM-ot is csomagolni fog, mely tele lesz a hanglemezkiadó cég teljes hosszúságú, tökéletes minőségű, tehát nem demónak szánt zenei felvételeivel, mely zenéket a 3300 tulajok természetesen minden további nélkül rátölthetnek majd mobiltelefonjukra.

A világ legnagyobb mobiltelefon gyártójaként nyilvántartott Nokia hivatalosan idén márciusban rántotta le a leplet a tulajdonképpen mobiltelefon és hordozható audiolejátszó berendezés ötvözetének tekinthető 3300-ról, mely újdonság támogatja a számítógépes világban oly népszerű MP3, valamint AAC (Advanced Audio Coding) zenei formátumokat. Utóbbi, egyelőre nem annyira ismert formátumról röviden annyit kell tudni, hogy a Dolby Laboratories, a Fraunhofer Institute és a Sony Electronics munkatársaival karöltve fejlesztette ki, illetve, hogy többek közt az America Online, valamint az Apple Computer is nagy fantáziát lát benne.

A Nokia 3300 integrált sztereó FM rádióval is el van látva, a digitális zenei felvételek tárolásában pedig MMC szabványú kártyák játszanak fontos szerepet. A Nokia újdonsága gyárilag egy 64 MB kapacitású memóriakártyával lesz ellátva, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy a 3300 pontosan mikor fog megjelenni a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle