Connect with us

Hirdetés

technokrata

Warner Music féle anyagok Nokia 3300-ra

Kütyük

Warner Music féle anyagok Nokia 3300-ra

A Nokia és a Warner Music Group napokban aláírt megállapodása értelmében a finn székhelyű mobiltelefon gyártó közeljövőben debütáló 3300 típusjelzésű vadonatúj mobil készüléke nem lesz hiányában az említett hanglemezkiadó cég zenei felvételeinek.

A két nagyvállalat vezetői által jegyzett szerződés révén a Nokia 3300 leendő tulajdonosai rengeteg Warner Music Group-féle zeneszámhoz, csengőhanghoz, előre elkészített multimédiás üzenethez, illetve grafikához juthatnak majd hozzá. Tudni lehet, hogy a Nokia a 3300 típusjelű készülék mellé egy olyan CD-ROM-ot is csomagolni fog, mely tele lesz a hanglemezkiadó cég teljes hosszúságú, tökéletes minőségű, tehát nem demónak szánt zenei felvételeivel, mely zenéket a 3300 tulajok természetesen minden további nélkül rátölthetnek majd mobiltelefonjukra.

A világ legnagyobb mobiltelefon gyártójaként nyilvántartott Nokia hivatalosan idén márciusban rántotta le a leplet a tulajdonképpen mobiltelefon és hordozható audiolejátszó berendezés ötvözetének tekinthető 3300-ról, mely újdonság támogatja a számítógépes világban oly népszerű MP3, valamint AAC (Advanced Audio Coding) zenei formátumokat. Utóbbi, egyelőre nem annyira ismert formátumról röviden annyit kell tudni, hogy a Dolby Laboratories, a Fraunhofer Institute és a Sony Electronics munkatársaival karöltve fejlesztette ki, illetve, hogy többek közt az America Online, valamint az Apple Computer is nagy fantáziát lát benne.

A Nokia 3300 integrált sztereó FM rádióval is el van látva, a digitális zenei felvételek tárolásában pedig MMC szabványú kártyák játszanak fontos szerepet. A Nokia újdonsága gyárilag egy 64 MB kapacitású memóriakártyával lesz ellátva, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy a 3300 pontosan mikor fog megjelenni a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés