Connect with us

technokrata

Számos új mobilt támogat az Apple legfrissebb iSync szoftvere

Kütyük

Számos új mobilt támogat az Apple legfrissebb iSync szoftvere

Az Apple Computer a napokban kiadta iSync nevezetű szinkronizációs szoftverének legújabb, a korábbiaknál jelentősen több mobiltelefont támogató verzióját.

Az immár számos Nokia, Motorola, Sony Ericsson, valamint Siemens mobil készülékkel kompatibilis iSync révén a Mac felhasználók kapcsolataikat, naptár bejegyzéseiket és egyéb adataikat is szinkronizálhatják mobiltelefonokkal, kéziszámítógépekkel és számos más digitális eszközökkel.

Az iSync legfrissebb, 1.1-es verziószámot viselő verziója a Sony Ericsson-féle T610, T608, valamint P800 típusjelzésű mobiltelefonokat támogatja, a finn székhelyű Nokia modelljei közül pedig a 3650, illetve 7650 típusjelű okostelefonokat. Az 1.1-es iSync ezenkívül a Siemens S55-öt és S56-ot is képes kezelni, és a szoftver most először az amerikai Motorola T720, v60i, v55, c331g, illetve c333g típusjelzésű készülékeivel is képes kommunikálni USB kábelen keresztül.

Az iSync legújabb változata egyébként immár a Safari könyvjelzők szinkronizálására is képes, ami konkrétan azt jelenti, hogy a .Mac tagok megoszthatják számítógépeik között az említett könyvjelzőiket. Az iSync 1.1-es verziója mostantól letölthető az Apple Computer internetes oldalairól, telepítéséhez pedig 10.2.5-ös Mac OS X operációs rendszerre, valamint iCal 1.0.2-re van szükség.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle