Connect with us

Hirdetés

technokrata

A mobiltelefon, mint biztonsági vészjelző eszköz

Kütyük

A mobiltelefon, mint biztonsági vészjelző eszköz

Az AlertsUSA üzembe helyezte legújabb biztonsági riasztó szolgáltatását, melynek keretein belül a cég előfizetői mobiltelefonjaik révén azonnal értesülhetnek az esetleges terrorcselekményekről, illetve természeti katasztrófákról.

Az adott esetben többek közt streaming hangjelzést továbbító újszerű szolgáltatást az AlertsUSA a különböző vezeték nélküli platformok, illetve alkalmazások fejlesztésével foglalkozó XSVoice munkatársainak hathatós segítségét élvezve helyezte üzembe. A cég előfizetői a streaming audio formátumú vészjelzésen kívül természetesen egyszerűbb formában, például SMS-ben is kérhetik a vészhelyzetekkel kapcsolatos információkat.

Az AlertsUSA munkatársai a mostani bejelentés kapcsán elmondták, hogy a cég előfizetői csak és kizárólag olyan megbízható vészjelzéseket, és egyéb információkat kapnak mobiltelefonjaikra, melyek az igazságügy minisztériumból, a külügyminisztériumból, a Szövetségi Nyomozó Irodából (FBI), illetve egyéb kormányzati forrásokból származnak, tehát alapvetően megbízhatónak nevezhetők.

Az AlertsUSA mobiltelefonos vészjelzési szolgáltatása hathónapos előfizetés esetén 29,99 dollárba kerül. Ezért az összegért az előfizetők nem csak az aktuálisan legfrissebb vészhelyzetekről értesülhetnek, hanem hetente kapnak egy az elmúlt napok történéseit összefoglaló részletes ismertetőt is, valamint folyamatosan hozzájuthatnak azon felhívásokhoz, melyekben az amerikai kormányzat biztonsági, terroristaellenes tanácsai olvashatók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés