Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SGH-S500 még ebben a hónapban

Kütyük

Samsung SGH-S500 még ebben a hónapban

Immár tudni lehet, hogy a Samsung SGH-S500 típusjelzésű legújabb mobiltelefonja az európai piacokon még ebben a hónapban kapható lesz, még pedig 350 euró, vagyis mintegy 90 ezer forint körüli áron.

A dél-koreai székhelyű gyártó az SGH-S500 révén a középkategóriában szeretne egy kevés borsot törni a konkurencia orra alá.

Az antenna nélkül 83 milliméter hosszú, 43 milliméter széles és 22 milliméter magas Samsung mobiltelefon újdonság a mérlegen kereken 80 grammot nyom. Az SMS és MMS küldésre, valamint fogadásra egyaránt alkalmas készülék természetesen Java támogatással is rendelkezik, folyadékkristályos kijelzője pedig 128×160 pixel felbontású és 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes. A széthajtható kialakítású telefon külső kijezője 96×64 pixeles felbontással rendelkezik, és az SGH-S300-étól eltérően nem színes, hanem csak monokróm, de azt hiszem ez nem jelent különösebb hátrányt.

A Class 10 GPRS kompatibilis, többek közt infravörös porttal is ellátott SGH-S500 gyárilag három játékszoftvert, valamint számos negyvenszólamú polifonikus csengőhangot vonultat fel, memóriájában pedig maximum 200 rövid szöveges üzenetet lehet eltárolni. A 250 órás készenléti, illetve 3 órás beszélgetési időt biztosító készülék telefonkönyve legfeljebb 500 bejegyzést képes rögzíteni, ezenkívül pedig említésre méltó a telefon naptár, hangmemória, ébresztő, illetve stopperóra funkciója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés