Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két új nagy tudású BlackBerry modell a RIM-től

Kütyük

Két új nagy tudású BlackBerry modell a RIM-től

A Research In Motion (RIM) munkatársai a napokban két vadonatúj, többek közt mobiltelefonként is használható BlackBerry vezeték nélküli eszközt jelentettek be az európai piacon.

A keresztségben BlackBerry 7230, illetve BlackBerry 6230 nevet kapott újdonságok GSM hálózatokban használhatók, támogatják a GPRS technológiát, elődjeikhez hasonlóan pedig elektronikus levelezési klienssel, fejlett üzenetküldési szolgáltatásokkal, valamint számos szervező funkcióval rendelkeznek.

A BlackBerry 7230 a Research In Motion legelső színes kijelzős vezeték nélküli eszköze, mely designját és méreteit illetően a cég korábbi 6200-as sorozatú termékeihez hasonlatos. Az ugyancsak újdonságnak számító BlackBerry 6230 a 7230-tól eltérően, és a 6210-hez, valamint a 6220-hoz hasonlóan “csak” monokróm kijelzőt tudhat magáénak, azonban mindkét új BlackBerry modell megegyezik a tekintetben, hogy immár háromsávos működésre képes.

Mindkét újdonság integrált antennával, 16 MB flashmemóriával, 2 MB SRAM memóriával, valamint lítium-ion akkumulátorral van felszerelve, a személyi számítógépekkel történő adatcserét pedig a hozzájuk mellékelt USB (Universal Serial Bus) kábel hivatott elősegíteni. Említésre méltó, hogy az új BlackBerry modellek e-mail kliens szoftvere képes az elektronikus levelek csatolmányában található, Word, Excell, PowerPoint, valamint Adobe Acrobat formátumú állományok megnyitására és kezelésére.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés