Connect with us

Két új nagy tudású BlackBerry modell a RIM-től

Kütyük

Két új nagy tudású BlackBerry modell a RIM-től

A Research In Motion (RIM) munkatársai a napokban két vadonatúj, többek közt mobiltelefonként is használható BlackBerry vezeték nélküli eszközt jelentettek be az európai piacon.

A keresztségben BlackBerry 7230, illetve BlackBerry 6230 nevet kapott újdonságok GSM hálózatokban használhatók, támogatják a GPRS technológiát, elődjeikhez hasonlóan pedig elektronikus levelezési klienssel, fejlett üzenetküldési szolgáltatásokkal, valamint számos szervező funkcióval rendelkeznek.

A BlackBerry 7230 a Research In Motion legelső színes kijelzős vezeték nélküli eszköze, mely designját és méreteit illetően a cég korábbi 6200-as sorozatú termékeihez hasonlatos. Az ugyancsak újdonságnak számító BlackBerry 6230 a 7230-tól eltérően, és a 6210-hez, valamint a 6220-hoz hasonlóan “csak” monokróm kijelzőt tudhat magáénak, azonban mindkét új BlackBerry modell megegyezik a tekintetben, hogy immár háromsávos működésre képes.

Mindkét újdonság integrált antennával, 16 MB flashmemóriával, 2 MB SRAM memóriával, valamint lítium-ion akkumulátorral van felszerelve, a személyi számítógépekkel történő adatcserét pedig a hozzájuk mellékelt USB (Universal Serial Bus) kábel hivatott elősegíteni. Említésre méltó, hogy az új BlackBerry modellek e-mail kliens szoftvere képes az elektronikus levelek csatolmányában található, Word, Excell, PowerPoint, valamint Adobe Acrobat formátumú állományok megnyitására és kezelésére.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom