Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Vodafone 100 százalékos lebeszélhetőséget ajánl havidíjas ügyfeleinek

Kütyük

A Vodafone 100 százalékos lebeszélhetőséget ajánl havidíjas ügyfeleinek

Magyarországon először a Vodafone biztosítja havidíjas ügyfeleinek a 100 százalékos lebeszélhetőséget június elejétől.

Az ajánlat részeként az előfizetéses Rock´n´Roll díjcsomaghoz választható új, Max elnevezésű opció megjelenésével lebeszélhetővé válik a bruttó 3125 Ft-os alap havidíj egésze.

A Rock´n´Roll Max tarifacsomag már nemcsak a konkurencia havidíjas, hanem akár a feltöltőkártyás ügyfelei számára is kedvezőbb, versenyképesebb megoldás két ok miatt, hiszen hűségnyilatkozat nélkül és lebeszélhető havidíjjal is igénybe vehető, s így még nagyobb szabadságot ad a felhasználónak.

Ezzel a lépéssel a Vodafone most a magyar mobilpiac közel 80 százalékát uraló feltöltőkártyás tábor számára is lehetővé tette, hogy havidíjas konstrukciót válasszanak, s élvezhessék azokat az előnyöket, amelyeket korábban a havidíjas ügyfelek kaptak meg; például a kedvezményes készülékvásárlási lehetőségeket, a plusz szolgáltatásokat (GPRS Internet), s a hűségprogramban való részvételt.

A Vodafone már régóta nyújt kedvezményeket különböző opciókkal az előfizetéssel rendelkező ügyfelei számára, például a kedvezményes vezetékes beszélgetési lehetőséget biztosító Fix opcióval, amely egy kiválasztott körzetbe egész nap bruttó 11,25 Ft-os percdíjat nyújtó, vagy a csúcsidőben hálózaton belül akár bruttó 6 Ft-os percdíjat biztosító Csúcs opcióval. Az új Max opció havidíja mindössze bruttó 625 Ft.

Az alap előfizetési havidíj (bruttó 3125 Ft) belföldi hálózaton belüli és kívüli beszélgetésre, hangposta használatra, s egyéb hangszolgáltatásokra használható fel. Ha az ügyfél csak SIM kártyával vásárolja a Rock´n´Roll Max tarifacsomagot, akkor most ezt az aktiválási díj elengedésével, hűségnyilatkozat aláírása nélkül teheti meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés