Connect with us

A világ első 1,3 megapixel felbontású kamerás mobilja

Kütyük

A világ első 1,3 megapixel felbontású kamerás mobilja

Az NTT DoCoMo bejelentette, hogy napokon belül megkezdi a világ első 1,3 megapixel felbontású digitális fényképezőgéppel szerelt mobiltelefonjának, az SO505i-nek a forgalmazását.

Az NTT DoCoMo továbbfejlesztett 2G i-mode mobiltelefon újdonsága többek közt Macromedia Flash böngészővel is el van látva, ami minden korábbinál gazdagabb tartalomszolgáltatások igénybe vételét teszi lehetővé.

Az SO505i különleges kialakítással rendelkezik, ugyanis szétnyitását követően a nagy felbontású folyadékkristályos kijelzőt magába foglaló felső rész akár 180 fokban elforgatható, majd visszahajtható, ily módon a a telefon nagy kijelzője akár csukott állapotban is elérhető. A kijelző alatt elhelyezett gombokkal egyébként természetesen ebben a speciális üzemmódban is kezelhető marad a telefon.

Az NTT DoCoMo vadonatúj felsőkategóriás mobiltelefonja akár 1,3 megapixel felbontású digitális fényképek, illetve alacsonyabb felbontású, néhány másodperc időtartamú mozgóképek készítésére is alkalmas, a készülék integrált kamerája pedig tizenhatszoros digitális zoommal rendelkezik. Az SO505i fő TFT kijelzője 262.144 színárnyalat megjelenítésére képes, a segítségével készített képeket pedig mind a telefon saját memóriájában, mind a készülék bővítőhelyébe csúsztatható Memory Stick Duo memóriakártyákon el lehet tárolni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom