Connect with us

Hirdetés

technokrata

Júliusban érkezik a Philips legújabb mobilja

Kütyük

Júliusban érkezik a Philips legújabb mobilja

A hollandiai székhelyű Philips hamarosan piacra dobja a Xenium 9@9++ típusjelzésű legújabb mobiltelefonját, mely elődjénél, a Xenium 9@9-nél elsősorban annyival tud többet, hogy GPRS kompatibilitással és elektronikus levelezési klienssel rendelkezik, telefonkönyve nagyobb kapacitású, akkumulátora pedig egy-egy feltöltéssel tovább képes üzemeltetni a készüléket.

Az újítások közül talán az akkumulátor kapacitásnövelése a legérdekesebb, ennek köszönhetően ugyanis a Xenium 9@9++ immár nem kevesebb mint 810 órás készenléti és 7,5 órás beszélgetési idővel rendelkezik. Összehasonlításképp a Xeinum 9@9 esetében a gyártó 550 órás készenléti és 7 órás beszélgetési időt tüntetett fel a hivatalos specifikációkban.

A Class 10 GPRS támogatást élvező Philips mobiltelefon újdonság segítségével maximálisan 53,6 Kbit/-os letöltési, illetve 26,8 Kbit/s-os feltöltési adatátviteli sebesség érhető el, mely sávszélesség elsősorban a készülék 1.2.1 verziószámú WAP böngészőjével, illetve POP3/SMTP e-mail kliens szoftverével használható ki. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Xenium 9@9++ elődjéhez képest milyen méret-, illetve design változtatásokon esett át, az azonban biztosra vehető, hogy a telefonkönyvében maximálisan 500 bejegyzés tárolására képes telefon nem MMS, Java, illetve Bluetooth kompatibilis, illetve, hogy nincs színes kijelzője, valamint infravörös portja.

A Philips Xenium 9@9++ az európai piacokon várhatóan júliusban fog felbukkani, előreláthatólag 180 euró körüli áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés