Connect with us

Ebben a hónapban jelenik meg a Qtek 7070-es Microsoft okostelefon

Kütyük

Ebben a hónapban jelenik meg a Qtek 7070-es Microsoft okostelefon

Ebben a hónapban a svéd TeliaSonera-n kívül a Synergy nevezetű hongkongi mobiltelefonos szolgáltató cég is felveszi kínálatába első Microsoft alapú okostelefonját, a Smartphone 2002 platformra épülő Qtek 7070 típusjelzésű készüléket.

A HTC Tanager referencia kialakításra épülő Qtek 7070 egy háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz), GPRS kompatibilis mobiltelefon, mely elsősorban 16 bites színmélységű nagyfelbontású kijelzőjéről, 16 MB integrált memóriájáról, valamint SD/MMC bővítőhelyéről ismerszik meg.

A Svédországban és Hongkongban várhatóan napokon-heteken belül megvásárolható okostelefon számos, a személyi számítógépek világából ismerős alkalmazást és szolgáltatást vonultat fel, így például részét képezi többek közt egy Pocket Outlook levelezőszoftver, egy Pocket Internet Explorer webböngésző program, egy MSN Messenger üzenetküldő alkalmazás, valamint egy Windows Media Player lejátszó szoftver.

A Synergy által a közeljövőben Hongkongban piacra dobandó Qtek 7070 lesz az első olyan, Smartphone 2002 platformra épülő okostelefon, mely egy a LimeLink Technologies által szállított speciális szoftver révén támogatni fogja a kínai nyelvet is. Az egy darab 64 MB kapacitású MMC memóriakártyával csomagolt okostelefon ára várhatóan 4388 hongkongi dollár, vagyis mintegy 120 ezer forint lesz. A TeliaSonera kínálatában a többek közt egy headsettel, egy csatlakoztatható kamerával, valamint egy SD memóriakártyával szállított Qtek 7070 ára megközelítőleg 2500 svéd korona, vagyis mintegy 68 ezer forint lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom