Connect with us

technokrata

Nagykanizsán is márkaüzletet nyitott a Vodafone

Kütyük

Nagykanizsán is márkaüzletet nyitott a Vodafone

Nagykanizsa belvárosában nyitotta meg legújabb márkaüzletét a Vodafone.

Ezzel a világ vezető mobilszolgáltatója tovább bővítette országos márkabolt-hálózatát, így ma már 16 márkaüzlete van Magyarországon: 11 valamelyik megyeszékhelyen vagy nagyobb városban, míg a többi öt a fővárosban.

A Vodafone célul tűzte ki, hogy valamennyi megyeszékhelyen rendelkezzen saját márkaüzlettel: a budapesti bevásárló-központokon, a Duna Plazán, a WestEnd-en, a MOM Parkon, a Mammuton és az Europarkon kívül. Így Győrben, Szombathelyen, Miskolcon, Szegeden, Békéscsabán, Debrecenben, Kaposváron, Pécsett, Székesfehérvárott, Nyíregyházán és most már Nagykanizsán is található Vodafone márkaüzlet.

A Vodafone szolgáltatásai eddig is elérhetők voltak az értékesítő partnerek segítségével, de a vállalat mindig is hangsúlyt fektetett arra, hogy kiépítse saját magyarországi márkaüzlet-hálózatát is. A város szívében, a Deák tér 13. szám alatt található modern, 80 négyzetméter vásárlóterületű üzlet három értékesítési munkatárssal dolgozik, akik ügyfélszolgálati feladatokat is ellátnak, tehát az érdeklődők nem kizárólag vásárlással kapcsolatos kérdéseire is készséggel válaszolnak. Ezen kívül a márkabolt a dél-nyugat magyarországi régió szervizfelvételi pontjaként is működik. A nagykanizsai üzlet csütörtökön meghosszabbított nyitvatartásával 9-18 óráig, egyéb napokon 9-17 óráig, szombaton pedig 9-13 óráig várja az érdeklődőket.

“Számunkra egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy Nagykanizsán nyissunk-e saját márkaüzletet, azonban meg kellett várnunk, hogy a legkedvezőbb körülmények között tegyük meg ezt. A Vodafone mindig is hangsúlyt helyezett minőségi szolgáltatásaira, így most is arra törekedtünk, hogy a város és vállalatunk hírnevéhez méltó, ügyfeleink igényeit kielégítő, színvonalas helyen kínálhassuk szolgáltatásainkat. A Deák tér 13 szám alatt található márkabolt valamennyi elvárásnak meg tud felelni, tehát minden feltétel adott ahhoz, hogy rövid idő alatt dinamikus fejlődést érjen el” – nyilatkozta Vitai Attila, a Vodafone magyarországi vezérigazgatója.

“A nagykanizsai üzlet megnyitásával a Vodafone egy egész régió várakozásának képes lesz megfelelni. A márkabolt Zala megye valamennyi településéről számít érdeklődőkre” – mondta a nagykanizsai üzlet vezetője. Imrei Anikó biztos abban, hogy a Vodafone rendkívül kedvező percdíjainak és a kiváló szolgáltatásoknak köszönhetően egyre többen választják majd nemcsak az egyre bővülő nagykanizsai üzleti felhasználók, hanem a városban és a megyében jelen lévő diákok is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle