Connect with us

technokrata

Nagy tudású új 2G-3G mobil az NTT DoCoMo-tól

Kütyük

Nagy tudású új 2G-3G mobil az NTT DoCoMo-tól

Japán legnagyobb mobiltelefon szolgáltatója, az NTT DoCoMo bejelentette első olyan mobil készülékét, a FOMA N2701-et, mely a második és harmadik generációs hálózatokban egyaránt használható.

A mobil operátor képviselői a bejelentés kapcsán elmondták, hogy a FOMA N2701 a szigetországban június 11-től lesz megvásárolható.

Az NTT DoCoMo legfrissebb mobiltelefonján az előfizetők beállíthatják, hogy adott esetben csak második generációs, vagy csak harmadik generációs hálózatokra kívánnak csatlakozni, illetve lehetőségük nyílik a két eltérő hálózat közül az aktuálisan nagyobb térerejű automatikusan történő kiválasztására. Japánban a második generációs mobiltelefonos szolgáltatások közel száz százalékos lefedettséggel rendelkeznek, a harmadik generációs hálózatok lefedettsége pedig nemrégiben haladta meg a 90 százalékot. Az NTT DoCoMo azt ígéri, hogy a FOMA N2701 tulajdonosok a duál üzemmódnak hála lényegében bárhol, akár elhagyottabb régiókban és hegyes vidékeken is mobilozhatnak majd.

A FOMA N2701 kapcsán a mobil operátor munkatársai kiemelték, hogy esetében egy úgynevezett multitasking, vagyis többfeladatos mobiltelefonról van szó, ami konkrétan azt jelenti, hogy amíg tulajdonosuk beszélgetést folytat, a háttérben minden további nélkül mehet például egy internetes letöltés. Az NTT DoCoMo legújabb készüléke ezenkívül két integrált digitális fényképezőgépet is magáénak tudhat, és akár 15 képkocka/másodperc sebességű mozgóképek készítésére és küldésére is képes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle