Connect with us

technokrata

Új Apple webáruház Fotexnet fejlesztéssel

Kütyük

Új Apple webáruház Fotexnet fejlesztéssel

Megújult az Apple internetes áruháza.

Május 27-től elérhető a megújult Apple Áruház, melynek elkészítésével a Fotexnetet bízta meg az Apple Magyarország. Az áruház korszerűsítése időszerű és nélkülözhetetlen volt, mivel a piaci igények gyors változásainak jobban megfelelni képes rendszerre volt szükség. A választás azért a Fotexnetre esett, mert az internetes áruház saját fejlesztésű szoftvere, logisztikai rendszere, az áruház közel három éves sikeres működése – vásárlói bizalom, szakmai elismertség, évről-évre emelkedő forgalom -, és a két cég közötti eddigi együttműködés bebizonyította, hogy minden szempontból tökéletes partnere lehet az Apple Magyarországnak.

A Fotexnet munkatársai mindössze két hét alatt készítették el az Apple Magyarország saját internetes áruházát. A rövid elkészítési idő elsősorban annak köszönhető, hogy a Fotexnet szoftvere könnyen integrálható, rugalmas rendszer, amely egyszerűen beilleszthető bármilyen cég rendszerébe. Az új áruházba látogatók egy teljes mértékben az Apple arculati elemeihez igazodó áruházban kedvükre böngészhetnek a szoftver-hardver termékek széles kínálatában, de a kiválasztott termék megrendelését már a Fotexnet Áruházban bonyolíthatják.

A Fotexnet az áruház elkészítése mellett a jövőben vállalja az üzemeltetés során felmerülő további fejlesztési- és karbantartási munkákat, a termékkínálat folyamatos frissítését, valamint biztosítja saját logisztikai rendszerét is az áruk beszerzésétől kezdve egészen a kiszállításig.
Az Apple Magyarország már 2001 óta látja el az internetes áruházát szoftver-hardver termékek széles választékával.

A két cég között együttműködés azért is kiemelkedő jelentőségű, mert az Apple -hagyományaitól eltérően – Magyarországon külső céget bízott meg saját internetes áruházának fejlesztésével és üzemeltetésével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle