Connect with us

technokrata

A ˝Mátrix Újratöltve˝ kapcsán a Samsung bemutatja első kameratelefonját

Kütyük

A ˝Mátrix Újratöltve˝ kapcsán a Samsung bemutatja első kameratelefonját

A Mátrix trilógia régóta várt második része, a “Mátrix Újratöltve” film hivatalos promóciós partnere, a Samsung a jövő technológiáját kelti életre első kameratelefonja, a Samsung V200 bemutatásával.

A “Mátrix Újratöltve” témához igazodva, és bizonyítva, hogy “AZ EGYETLEN” számára a Samsung V200 az ideális, a telefon a következő funkciókkal rendelkezik:

– A Magyarországon forgalmazott kameratelefonok közül az EGYETLEN, amely 180 fokos szögben elforgatható lencserendszert tartalmaz, így a telefonáló könnyedén lefényképezheti saját magát.
– Az EGYETLEN telefon életszerű 40 szólamú csengőhang technológiával, amely a mobiltelefonok hangjának jövőjét idézi
– Száz képet tárol egyszerre
– EGYETLEN gombnyomásos hozzáférés a fényképezőgéphez
– EGYETLEN gombnyomásos zoomolási lehetőség

A vékony, ezüstszínű Samsung V200 kompakt felépítésű, mérete 91 x 48 x 23 mm, tömege pedig 96 g. A kétkijelzős kagyló formának köszönhetően a felhasználók a telefon kinyitása nélkül is láthatják, hogy ki hívja őket, a telefon képernyője pedig mindig védve van.

A felhasználók szöveggel ellátott képeket küldhetnek legfeljebb tíz fős csoportoknak, melyekben e-mail címmel megadott PC-k és kompatibilis mobiltelefonok is szerepelhetnek. Az alapkiépítésben 500 bejegyzést tárolni képes telefonkönyvben mindenki elég helyet talál barátai és családtagjai számára. Emellett a GPRS képességekkel felruházott Samsung V200 egy háromsávos készülék, mely az utazók számára az Egyesült Államokban és Kanadában is lehetővé teszi a telefon használatát, és a képek átküldését a tengerentúlra (hálózattól függően).

A készülék alapszolgáltatásaihoz tartozik még tíz animált háttérkép, az ébresztőóra, három játék, PIM (Personal Information Management – személyi asszisztens) szolgáltatások és rezgő hívásjelzés. A standard akkumulátor akár 4 óra beszélgetést és 120 óra készenlétet is lehetővé tesz, a nagyobb kapacitású akkumulátorral pedig a beszélgetési idő 5 órára, a készenléti idő pedig 140 órára növelhető.

A kampány ideje alatt számos “Trinity” járja a bevásárlóközpontokat és lefényképezik áldozataikat, a képek megtekinthetők a Samsung honlapján.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák