Connect with us

technokrata

A Playboy megérkezett a mobiltelefonokra is

Kütyük

A Playboy megérkezett a mobiltelefonokra is

A Hutchison angliai harmadik generációs mobiltelefonos szolgáltatásainak előfizetői immár akár Playboy fényképekhez, vagy rövidebb videoklipekhez is hozzájuthatnak mobil készülékeik segítségével.

A Playboy Enterprises tehát nem elégedett meg a nyomtatott sajtóban, televízióban, illetve az interneten elfoglalt eddigi pozíciójával, ezért tartalom szolgáltatásaival célba vett egy újabb réteget, még pedig a mobiltelefonos előfizetőket.

A hongkongi székhelyű Hutchison Whampoa által az Egyesült Királyságban “3” márkanév alatt üzemeltetett harmadik generációs szolgáltatás révén lényegében minden feltétel adva van ahhoz, hogy az előfizetők kiváló minőségű Playboy anyagokhoz juthassanak hozzá, immár akár mobiljaik segítségével is. A szolgáltató angliai szóvivője az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy az előfizetők egyrészt Playboy fényképeket, másrészt Playboy videoklipeket tölthetnek le mobiltelefonjaikra.

A Playboy mindig is fontosnak tartotta, hogy a lehető legtöbb módon eljuttassa különböző tartalom szolgáltatásait az emberekhez – nyilatkozta Christie Hefner, a Playboy vezérigazgatója, majd hozzátette, hogy cége a jövőben is minden egyes új platformot és technológiát igénybe kíván venni annak érdekében, hogy szolgáltatásai a lehető legszélesebb körben elérhetők legyenek. Hefner elmondta, hogy a Playboy és a Hutchison között létrejött több éves exkluzív szerződés értelmében a mobil operátor előfizetői több mint 13 millió fényképhez, illetve mintegy 2000 órányi videoanyaghoz férhetnek hozzá mobiltelefonjaik segítségével.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle