Connect with us

Hirdetés

technokrata

SGH-C100: nagy tudású belépőszintő mobil a Samsungtól

Kütyük

SGH-C100: nagy tudású belépőszintő mobil a Samsungtól

Miközben a mobiltelefonok gyártásával foglalkozó cégek alapmodelljeiket a legtöbb esetben meglehetősen fapadosra készítik, az egyik legdinamikusabban fejlődő gyártó, a Samsung Electronics már a belépőszintű modelljét is lényegében minden földi jóval ellátja.

A dél-koreai cég munkatársai a napokban rántották le a leplet arról a Samsung SGH-C100 típusjelzésű low-end kategóriás mobiltelefon újdonságról, mely 128×128 pixel felbontású, 65536 színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelzővel, Java kompatibilitással, valamint GPRS (Class 8) támogatással rendelkezik, ezenkívül pedig az akár negyvenszólamú polifonikus hangok megszólaltatására is képes.

A mindössze 17 milliméter magas, és a mérlegen egész pontosan 76 grammot nyomó Samsung újdonság gyárilag két Java játékszoftverrel, valamint rengeteg polifonikus csengőhanggal van ellátva, WAP-os letöltés révén azonban mind a játék, mind a csengőhang kínálat tovább bővíthető. A személyi számítógépekkel és más mobiltelefonokkal való kommunikációs kapcsolat felépítéséért az SGH-C100 esetében egy infravörös port felel, ezenkívül pedig említésre méltó, hogy a készülék memóriájában maximálisan 500 telefonkönyv bejegyzést és 50 rövid szöveges üzenetet lehet eltárolni.

A Samsung SGH-C100 Európában várhatóan már a jövő hónapban meg fog jelenni a kereskedések polcain. A vadonatúj mobil készülék ára 200 euró, vagyis mintegy 50.000 forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés