Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hi-Phone, a legfiatalabbaknak szánt mobiltelefon

Kütyük

Hi-Phone, a legfiatalabbaknak szánt mobiltelefon

Németországban az egyik mobiltelefon kereskedő cég hamarosan megkezdi annak a maga nemében mindenképpen egyedül álló mobil készüléknek a forgalmazását, melyet kifejezetten a legfiatalabb gyermekek igényeinek megfelelően fejlesztettek ki.

Az ázsiai székhelyű Eastcom által gyártott Hi-Phone-ról először a márciusi CeBIT szakkiállításon lehetett hallani, a legfrissebb híradások pedig már arról szólnak, hogy a Semec nevezetű cég Németországban hamarosan, várhatóan napokon belül megkezdi a legalább is érdekesnek nevezhető újdonság forgalmazását.

A gyerekjátékokhoz hasonló formavilággal megáldott Hi-Phone kezelőfelülete roppant puritán, így a fejlesztők elmondása szerint még a legfiatalabbnak sem okozhat gondot a telefon kezelése. A 129 eurós, vagyis mintegy 32.000 forintos áron kapható Hi-Phone öt előre definiált telefonszámot képes eltárolni, ezeket a számokat pedig néhány gombnyomást követően pillanatok alatt hívni lehet. A “gyerektelefon” kialakítása egyébként olyannyira puritán, hogy még kijelző sem található a készüléken, az LCD helyén pedig egy fényképek tárolására alkalmas tartókeret kapott helyet.

A német piacra május végén, június elején nagy szabású reklámkampány keretein belül megérkező Hi-Phone 88 milliméter hosszú, 56 milliméter széles és 22 milliméter magas, a mérlegen pedig kereken 70 grammot nyom.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés