Connect with us

Hirdetés

technokrata

Integrált kamerás, vakus mobil újdonság az NTT DoCoMo-tól

Kütyük

Integrált kamerás, vakus mobil újdonság az NTT DoCoMo-tól

Japán vezető mobiltelefonos szolgáltatója, az NTT DoCoMo ma bejelentette legújabb mobil készülékét, a D505i típusjelű, i-mode kompatibilis telefont, mely többek közt a gazdag tartalmat és animációk megjelenítését is lehetővé tevő Macromedia Flash böngészővel is el van látva.

Az operátor legújabb modelljét elsősorban az i-shot nevezetű képküldési szolgáltatást kedvelő előfizetőknek szánja, melynek ékes bizonyítéka, hogy a D505i nagy felbontású, 630 ezer pixeles integrált digitális fényképezőgéppel, valamint ugyancsak integrált vakuval is fel van szerelve.

A D505i 2,2 colos képátlóval rendelkező fő folyadékkristályos kijelzője nem kevesebb mint 262.144 színárnyalat megjelenítésére képes, valamint kiegészítő külső kijelzője is színes. Fontos említést tenni a készülék Memory Stick Duo memóriakártyák fogadására alkalmas bővítőhelyéről, ugyanis ennek a megoldásnak köszönhetően a telefonnal lényegében korlátlan mennyiségű digitális fényképet lehet készíteni, illetve tárolni.

Az NTT DoCoMo-nál 5700 jenes áron, vagyis mintegy tízezer forintnak megfelelő összegért megvásárolható telefon újdonság 106 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, 26 milliméter magas, a mérlegen pedig 115 grammot nyom. A fehér, fekete, valamint zafírkék színekben kapható, többek közt infravörös porttal is rendelkező D505i beszélgetési, illetve készenléti ideje a gyártó közlése szerint 135 perc, illetve 520 óra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés