Connect with us

technokrata

Integrált kamerás, vakus mobil újdonság az NTT DoCoMo-tól

Kütyük

Integrált kamerás, vakus mobil újdonság az NTT DoCoMo-tól

Japán vezető mobiltelefonos szolgáltatója, az NTT DoCoMo ma bejelentette legújabb mobil készülékét, a D505i típusjelű, i-mode kompatibilis telefont, mely többek közt a gazdag tartalmat és animációk megjelenítését is lehetővé tevő Macromedia Flash böngészővel is el van látva.

Az operátor legújabb modelljét elsősorban az i-shot nevezetű képküldési szolgáltatást kedvelő előfizetőknek szánja, melynek ékes bizonyítéka, hogy a D505i nagy felbontású, 630 ezer pixeles integrált digitális fényképezőgéppel, valamint ugyancsak integrált vakuval is fel van szerelve.

A D505i 2,2 colos képátlóval rendelkező fő folyadékkristályos kijelzője nem kevesebb mint 262.144 színárnyalat megjelenítésére képes, valamint kiegészítő külső kijelzője is színes. Fontos említést tenni a készülék Memory Stick Duo memóriakártyák fogadására alkalmas bővítőhelyéről, ugyanis ennek a megoldásnak köszönhetően a telefonnal lényegében korlátlan mennyiségű digitális fényképet lehet készíteni, illetve tárolni.

Az NTT DoCoMo-nál 5700 jenes áron, vagyis mintegy tízezer forintnak megfelelő összegért megvásárolható telefon újdonság 106 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, 26 milliméter magas, a mérlegen pedig 115 grammot nyom. A fehér, fekete, valamint zafírkék színekben kapható, többek közt infravörös porttal is rendelkező D505i beszélgetési, illetve készenléti ideje a gyártó közlése szerint 135 perc, illetve 520 óra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle