Connect with us

technokrata

Holnaptól kapható a világ első 1 megapixeles kamerás mobilja

Kütyük

Holnaptól kapható a világ első 1 megapixeles kamerás mobilja

A Vodafone érdekeltségi körébe tartozó J-Phone bejelentette, hogy holnap, azaz május 22-én megkezdi a világ első 1 megapixeles felbontású integrált digitális fényképezőgéppel szerelt mobiltelefonjának, a Sharp J-SH53-nak a forgalmazását.

A nagy felbontású, akár fotónyomtatásra is alkalmas fényképek készítésére alkalmas vadonatúj Sharp mobiltelefon első körben mindössze 300, azaz háromszáz darabban lesz kapható a szolgáltató egyes tokiói kereskedéseiben, azonban a J-Phone munkatársai ígéretet tettek arra, hogy a J-SH53 hamarosan, várhatóan néhány napon belül egész Japánban elérhető lesz.

A Sharp J-SH53 segítségével maximum 1144×858 pixel felbontású digitális fényképek készíthetők, ezenkívül pedig említésre méltó az új készülék 2,4 colos képátlóval, valamint nem kevesebb mint 240×430 pixel (QVGA, 76.800 pixel) felbontással rendelkező színes kijelzője, mely a J-Phone szerint kiváló képminőséget biztosít az előfizetők számára. Nem meglepő módon az új Sharp mobiltelefon nem csak állóképek, hanem rövidebb (maximum tíz másodperces) videoanyagok rögzítésére és küldésére is képes, a mozgóképek megfelelő tömörítéséről pedig a legmodernebb MPEG-4 (Moving Picture Experts Group Phase 4) technológia gondoskodik. Végére maradt a slusszpoén: a Sharp J-SH53 ára várhatóan mindössze 35-40 ezer forintnak megfelelő jen lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle