Connect with us

technokrata

Új Instant Messaging alkalmazás mobiltelefonokra

Kütyük

Új Instant Messaging alkalmazás mobiltelefonokra

A LineFusion bejelentette, hogy elkészítette a Nokia rendkívül népszerű Series 40 platformjára épülő mobiltelefonokra szánt Instant Messaging (IM) alkalmazását, mely Java alapú szoftver a maga nemében világelsőnek számít.

A keresztségben JustYak Chat Mobile Instant Messaging nevet kapott program nem más, mint egy olyan alkalmazás, mely a GPRS és Java kompatibilis mobiltelefonok tulajdonosai számára IM, vagyis azonnali üzenetátviteli szolgáltatásokat nyújt.

A Nokia Series 60 platformjára épülő mobiltelefonok, illetve az egyes Motorola, Sony Ericsson, valamint Siemens mobil készülékek tulajdonosai egyébként már idén február óta igénybe vehetnek ilyen szolgáltatásokat, ugyanis a JustYak Chat akkor megjelent verziója már támogatta az ő készülékeiket. A JustYak Chat februári debütálását követően rengetegen kérték, hogy készítsük el a szoftver Series 40 platformra szánt verzióját – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban H. K. Cheong, a LineFusion ügyvezető igazgatója, majd hozzátette, hogy a szoftver most bemutatott új verziója többek közt az 5100, 6100, 6610, 6800, 7210, illetve 7250 típusjelzésű Nokia készülékeken futtatható.

“A JustYak Chat a világ első, Series 40 platformra szánt mobil IM alkalmazása. A megfelelő mobillal rendelkezőknek lehetőségük van arra, hogy a JustYak Chat futtatása közben is fogadják a bejövő hívásokat, és ezen hívások nem szakítják meg a szoftver futását” – mondta Cheong. Az internetről ingyenesen letölthető Java alkalmazás a már említett Series 40 alapú mobilokon kívül jelenleg a Motorola T720/T720i, Nokia 3650/7650, Siemens S55/S56/S57, illetve Sony Ericsson P800 típusjelű telefonokkal kompatibilis, de a szoftver hamarosan a Sony Ericsson T610-et, a Motorola 388C-t, valamint a Siemens SL55-öt is támogatni fogja.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle