Connect with us

technokrata

Hírek, viccek, sport, humoros képregény MMS-ben a Pannon GSM-től

Kütyük

Hírek, viccek, sport, humoros képregény MMS-ben a Pannon GSM-től

Május 21-étől a Pannon GSM előfizetői képes hírcsatornaként, illusztrált szórakoztatólapként is használhatják arra alkalmas mobiltelefonjukat vagy akár az elmulasztott gólokat is letölthetik MMS üzenetben.

Az ezen a napon útjára induló, a Voxline Kft-vel közösen kialakított, emelt díjas tartalomszolgáltatás új értelmet ad az eddig is töretlenül növekvő népszerűségű multimédiás üzenet műfajának, amelyet az MMS készülék kínálat növekedésével mind több Pannonos ügyfél ismerhet és kedvelhet meg.

Miután tavaly októberben egy egyedülálló szolgáltatás, az internetes MMS Album bevezetésével a Pannon GSM összes előfizetője számára elérhetővé tette a hagyományos szöveges üzenetek továbbfejlesztetett, képes változatát – a mozgóképek és hangok mobiltelefonra történő küldését és lejátszását megvalósító multimédiás üzeneteket, május 21-én komoly és sokszínű tartalommal tölti meg az eddig leginkább csak szórakoztató oldaláról ismert MMS-t.

A Pannon GSM által kínált megújult MMS tartalomszolgáltatás igénybevételének alapjául egy közel másfél éve nagy sikerrel működő (először ugyancsak a Pannon GSM által bevezetett) szolgáltatás, az emelt díjas SMS szolgál. A mobiltelefon történelmének új, színesebb korszakát nyitó multimédiás üzenetekbe ágyazott sporthíreket, a kijelző “tapétájaként” elmenthető háttérképeket, humoros képregényeket vagy a nagyobb magyar városokban, illetve budapesti szórakozóhelyeken felállított internetes kamerák által felvett hangulatképeket a Pannon GSM által nyújtott, könnyen megjegyezhető rövid hívószámokra elküldött SMS-ben kérhetjük le vagy rendelhetjük meg le telefonunkra.

A Voxline Kft. által összeállított, tartalmuk alapján kategorizált MMS-eket egyszeri alkalommal is letölthetjük, ám természetesen arra is lehetőség van, hogy egy napra, hétre vagy akár egy teljes hónapra előfizessünk egy vagy több tartalom típusra. Így egyetlen emelt díjas SMS elküldésével biztosíthatjuk, hogy reggelenként Garfield bolondozásaira ébredjünk, sporteseményekről értesüljünk, vagy hogy minden este belepillanthassunk a bulik forgatagába.

A megújult MMS tartalom szolgáltatás bevezetésével egyidőben a Pannon GSM a mobiltelefonról küldött MMS üzenetekre is jelentős kedvezményt vezet be. Május 21-től június végéig az előfizetők hétvégenként, valamint Pünkösdkor minden magyarországi mobiltelefonra ingyenesen küldhetik el kedvenc fotóikat, dallamaikat vagy vallomásaikat MMS-ben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle