Connect with us

technokrata

Digitális fotókidolgozás az Interneten keresztül

Kütyük

Digitális fotókidolgozás az Interneten keresztül

Indul a Fotomax, az eBolt megújult digitális fotókidolgozás szolgáltatása.

Az eBolt Internetes Műszaki Áruház új divíziót indított digitális fotókidolgozásra. Az új Fotomax áruház az Interneten is elérhető; célja az egyre gyorsabban fejlődő digitális fotózók táborának jobb kiszolgálása. Mint közismert, a digitális fotók saját nyomtatón történő kinyomtatása ugyan kényelmes, ám drága, és az erősen behatárolt minőség miatt nem tudja a magasabb igényeket kielégíteni. Emiatt egyre növekszik az igény a kitűnő minőségű hagyományos fotópapírra történő digitális kidolgozásra.

Az új, elkülönült megjelenés hozzájárul ahhoz, hogy egyszerűbb, áttekinthetőbb legyen a fényképrendelés folyamata. A képeket ezentúl az eBolt Fotomax divíziójának saját, a legkorszerűbb technológiát képviselő új digitális laborgépén dolgozzák ki, az eddiginél is jobb minőségben, ám kedvezőbb árakon.

Igazi újdonság, hogy szemben az eddigiekkel, a digitális fényképezőgépek 4:3-as képarányaihoz illeszkedő papírméretek is választhatók, amelyeken pontosan az látszik majd, amit a fotós a digitális géppel lefényképezett. Nem kell tovább a Fit/Fill eljárás miatti kényelmetlenségekkel számolni. Ezeknél a papírméreteknél nem lesz fehér csík a kép szélén, ha azt szeretnénk, hogy semmi ne maradjon le a papírról. Ilyen szolgáltatást jelenleg nem nyújt egyetlen más labor sem Magyarországon.

További újdonság, hogy Internet-kapcsolat nélkül is használható fényképrendelést összeállító – Fotomax-CD – szoftver is letölthető az áruházból. Nagyobb mennyiségű fotórendelésnél vagy lassabb Internet kapcsolatnál ez az alkalmazás leegyszerűsíti, és olcsóbbá teszi a rendelés folyamatát.

Számos kényelmi funkció is beépítésre került: albumkezelés, elforgatás stb., és rövidesen újabb funkciókkal és termékekkel bővül az áruház.

„Tapasztalataink szerint egyre növekszik az igény a digitális fotókidolgozás iránt, és az Interneten történő fotórendelés a lehető legkényelmesebb módja a fotókidolgozásnak. Eddig is piacvezetők voltunk a legújabb technológiák bevezetésében, és ezt továbbra is szem előtt tartjuk. Szeretnénk vásárlóink igényeinek elébe menni, hogy minél több lehetőséget használhassanak ki a digitális technológia előnyeiből.” – mondta Vajda Péter, az eBolt ügyvezetője.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle