Connect with us

technokrata

Nagy tudású távirányító szoftver Nokia 3650-re és 7650-re

Kütyük

Nagy tudású távirányító szoftver Nokia 3650-re és 7650-re

A PsiNT nevezetű cég infravörös távirányító szoftvere először a Sony Ericsson nagysikerű P800-as okostelefonjára volt elérhető, mostantól azonban már a Series 60 platformra épülő okostelefonok tulajdonosai is igénybe vehetik a program nyújtotta szolgáltatásokat.

A PsiNT egy közelmúltban kiadott nyilvános béta verziót követően a napokban jelentette meg az irRemote névre keresztelt szoftver Series 60 alapú mobil készülékekre fejlesztett, kereskedelmi forgalomban kapható változatát.

A 1.0 verziószámot viselő irRemote a Nokia 3650, illetve Nokia 7650 típusjelzésű okostelefonjain futtatható, segítségével pedig az említett mobil készülékek tulajdonosai lényegében minden további nélkül távirányíthatják a közelükben található különböző szórakoztató elektronikai berendezéseket. A szoftver lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók kiválasszák, hogy televíziót, videomagnót, DVD-lejátszót, vagy éppen egy Hi-Fi berendezést szeretnének távirányítani a segítségével, ezenkívül pedig egy listából az irányítani kívánt eszköz gyártójának neve is kiválasztható. Az irRemote jelenlegi verziója hetven különböző gyártó termékeit támogatja, azonban a fejlesztők ígéretet tettek arra, hogy a szoftver kompatibilitását a jövőben tovább fogják bővíteni.

A fejlesztők ezenkívül egy vízszintes elhelyezkedésű felhasználói interfésszel rendelkező irRemote verziót is ki fognak adni, melynek leginkább a Nokia 3650 tulajdonosok örülhetnek, ugyanis számukra jelenleg még gondot okozhat, hogy a telefonnak nem az elején, hanem az oldalán található az infravörös port, így távirányítás közben nehezen olvasható az elfordított telefon kijelzője. Az irRemote egyébként tizennégy napig használható ingyenes, valamint korlátlan használatot biztosító 19,95 eurós változatokban érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák