Connect with us

technokrata

Kedvezőbb WAP elérés a Westelnél

Kütyük

Kedvezőbb WAP elérés a Westelnél

A havidíj felének lebeszélhetősége és a Domino díjcsomagok perc- és SMS díjainak csökkentése után a Westel május 15-től minden ügyfelének az eddigieknél kedvezőbb percdíjas WAP használatot kínál.

Az éjszakai időszak meghosszabbításával akár napi 10 órán át a hazai mobilpiacon egyedülállóan alacsony díjjal, nettó 5 forintért érhetők el a WAP oldalak, így a népszerű 777mobil portál is.

A Westel újabb tarifakedvezményének köszönhetően a Westel közel 3,5 millió ügyfele a mai naptól egységes időszakok szerint, azonos percdíjakkal érheti el a mobil oldalakat, így a Westeles ügyfelek körében legnépszerűbb 777mobil portál számtalan szolgáltatása, ezen belül a most induló esti mese és kultúra rovat is. A Domino csomagokban időszaktól függően akár 50-80 százalékos percdíjcsökkentés elsősorban a csúcsidő jelentős, 5 órás mérséklésének és az egy 1 órával hosszabb kedvezményes éjszakai időszaknak köszönhető, emellett szombaton és vasárnap 7 és 21 óra között az eddigi díjak nettó 30 forintról 15 forintra változnak. Havidíjas ügyfeleknek a csúcsidő az eddigi reggel 7 óra helyett szintén 9 órakor kezdődik és 19 óráig tart majd, az igen kedvező éjszakai időszak pedig egy órával hosszabb lesz.

A Westel vonalkapcsolt WAP hozzáférés nettó percdíjai havidíjas és Domino kártyás csomagokban május 15-től:
(a forgalmi díjak mérése a Domino díjcsomagokban 30 másodperces egységekben történik és minden megkezdett egység díjköteles)

0-7 óráig 5 forint
7-9 óráig 15 forint
9-19 óráig 30 forint
19-21 óráig 15 forint
21-24 óráig 5 forintSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle