Connect with us

technokrata

Ingyenes Internet-hozzáférés a Datanettől, pályázat révén

Kütyük

Ingyenes Internet-hozzáférés a Datanettől, pályázat révén

Kilenc hónapig ingyenesen internetezhet a Datanet jóvoltából az az ezer kismama, akiket a pályázaton pozitív elbírálásban részesítenek.

Az egészségügyi, szociális és családügyi tárca vezetője, Csehák Judit egészségügyi miniszter (aki egyben a program fővédnöke) és Szathmári Géza, a vállalat vezérigazgatója arra hívták fel a figyelmet: a KismamaNet program az anyák bezártságán is segít, és akár távmunkához is hozzájuttathatja őket.

A 30 millió forint értékű világhálós szolgáltatást lebonyolító Erőforrás Alapítvány – United Way Magyarország elnevezésű szervezet célja az, hogy segítse az idejük jelentős részét otthon töltő kismamák társadalmi integritásának megőrzését.

Azon anyák, akiknek gyermeke 2001. október 15. után született, május 15. és június 15. között pályázhatnak az alapítványhoz. Fontos feltétel, hogy a pályázónak rendelkeznie kell Internet-hozzáférésre alkalmas számítógéppel. A Datanet a pályázaton nyertes anyák számára a korlátlan Internet-elérésen kívül egy e-mail címet, valamint levelezési tárhelyet is biztosít.

A pályázati adatlap letölthető az Internetről, de a nyomtatványokat a kismamák a háziorvosi rendelőkben is beszerezhetik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák