Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows alapú Smartphone készülékeken futtatható új mobilszolgáltatás

Kütyük

Windows alapú Smartphone készülékeken futtatható új mobilszolgáltatás

A Galp Energia, Portugália vezető olaj- és gázforgalmazó vállalata, valamint a TMN, Portugália legnagyobb mobilszolgáltatója bejelentette, hogy számos új, a Microsoft Windows alapú Smartphone platformon használható mobilszolgáltatást fog bevezetni.

Az együttműködés révén a Galp Energia és a TMN ügyfelei mobiltelefonjukon keresztül elérhetnek számos szolgáltatást, például lekérhetik Galp Energia-számlájuk egyenlegét, valamint helyfüggő szolgáltatásokat is igénybe vehetnek, például hozzáférhetnek térképekhez, emellett közlekedési információkat és útbaigazítás kérhetnek.

A projekt mutatja a Galp Energia elkötelezettségét az innováció iránt, amely a vállalat egyik fő pillére. Az innováció mellett a Galp Energia a projekt révén a jelenleg a fastaccess.pt portálon keresztül elérhető mobilszolgáltatásokat egy új, hatékony csatornán keresztül is elérhetővé kívánja tenni, és exkluzív előnyöket kíván nyújtani ügyfeleinek. Mindezeken felül a projekt lehetőséget biztosít az ügyfelek hűségének a növelésére, új bevételi források teremtésére és a hűségprogram költségeinek a csökkentésére. A projekt egyúttal növeli a GALP Energia és a Brisa által egyenlő mértékben birtokolt fastaccess.pt portál értékét is.

A szolgáltatásokat az ügyfelek a legújabb Windows alapú Smartphone platformon keresztül érhetik el, egy AEG márkájú eszközzel. A fenti szolgáltatásokon felül a Smartphone számos más érdekes és hasznos szolgáltatást is elérhetővé tesz, például fényképüzenetek küldését, sokoldalú webelérést, mobil e-mailt, valamint azonnali és szöveges üzenetküldést. A Smartphone felhasználók hozzáférhetnek számos ismerős Microsoft alkalmazáshoz is, például a Pocket Internet Explorer, a Windows Media Player, valamint az e-mailek és névjegyek kezelésére szolgáló Pocket Outlook programhoz.

“Az új vállalkozás demonstrálja, hogy a Galp Energia kész együttműködni vezető cégekkel annak érdekében, hogy kiváló termékeket és szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek” – mondta a Galp Energia egyik vezető munkatársa. “A TMN hálózatán futó Microsoft Windows alapú Smartphone a legátfogóbb és legjobb technológia az új mobilszolgáltatások megvalósításához, és biztosak vagyunk benne, hogy ezek a szolgáltatások nagyon népszerűek lesznek ügyfeleink körében.”

A partnerség példát mutat arra, hogy új mobilszolgáltatások és alkalmazások hogyan vezethetők be gyorsan és hatékonyan. Ennek az egyedülálló együttműködésnek köszönhetően az ügyfelek új megoldásokhoz juthatnak hozzá, melyeket a legjobb partnerek valósítanak meg.

Juha Christensen, a Microsoft mobileszközök marketingjéért felelős csoportjának az alelnöke a következőt mondta: “Az együttműködés egyre fontosabbá válik a mobilszolgáltatások terén; ez kiváló példa arra, hogy a partnerek együtt hogyan tudják kihasználni a mobil adatkommunikáció nyújtotta üzleti lehetőségeket, és hogyan tudnak egyúttal innovatív szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleiknek.”

Iriarte Esteves, a TMN vezérigazgatója a következőt nyilatkozta: “A ma bejelentett megoldás jól mutatja az irányú elkötelezettségünket, hogy ügyfeleink számára elérhetővé tegyük a mobilszolgáltatások lehető legszélesebb körét, melyekkel hatékonyabban szervezhetik meg mindennapi életüket.”



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés