Connect with us

technokrata

Magyarország GPS-be tölthető térképe a Fotexneten

Kütyük

Magyarország GPS-be tölthető térképe a Fotexneten

Május 13-tól navigációs rendszerekkel bővült a Fotexnet Áruház kínálata a Navi-gate jóvoltából. A cég a világon először készítette el Magyarország GPS-be betölthető térképét, így Amerika, Kanada és a nyugat-európai országok után Magyarország a következő GPS-es térképpel rendelkező ország.

A Fotexnet Áruház látogatói a GPS Speciality Store néven működő új áruházban kedvükre válogathatnak a Garmin navigációs készülékek, kiegészítők és szoftverek kínálatából. A Navi-gate az áruházon belüli önálló részlegét mindössze néhány nap alatt készítették el a cég arculati elemeihez igazodva. Nyereményjátékkal egybekötött reklámkampányt is biztosít a Fotexnet a Navi-gate részére – melynek keretében a látogatók GPS készülékeket nyerhetnek.

A termékkínálat mellett a beszállítók köre is bővült májusban a Bluefish Computers-szel, amely a jövőben számítógépes konfigurációkkal látja el az áruházat. Az idén eddig minden hónapban egy-egy új céggel gyarapodott a Fotexnet beszállítóinak száma, melynek köszönhetően egri borokkal, világhírű futballista figurákkal, újabb digitális fényképezőgépekkel és kiegészítőkkel, valamint mobiltelefonokkal és kiegészítőkkel bővült az eddigi termékskála.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle