Connect with us

technokrata

eDSL – régi-új szereplő a lakossági ADSL piacon

Kütyük

eDSL – régi-új szereplő a lakossági ADSL piacon

Az Elender Üzleti Kommunikáció 2003. május 1-jétől újra kínál lakossági Internet-szolgáltatást.

A cég az egyre dinamikusabban terjedő ADSL technológia fejlődésével és a megnövekedett piaci igényekkel indokolja a lakossági ADSL piacra való lépést. Az eDSL Expressz brand név alatt futó szolgáltatás bevezetéséhez nagy reményeket fűz a cég, a tervek szerint az év végére az egyéni ADSL szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek száma elérheti akár a nyolcezret is.

A szolgáltatás népszerűsítését több eszköz is segíti, így a cég portálján a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges hasznos információk sora várja a látogatókat. Egy sebességteszt segítségével megtudhatja az érdeklődő, hogy jelenleg milyen sebességgel kapcsolódik az Internethez, a lefedettségi térkép részletes és naprakész tájékoztatást nyújt, hogy az ország mely területein vehető igénybe a szolgáltatás, az online rendelés pedig lehetőséget biztosít, hogy az Interneten keresztül is megrendelhető legyen az eDSL.

Az eDSL Expressz szolgáltatás árait a cég úgy alakította ki, hogy a 9.900 Ft-os egyszeri díj mellett a havidíj függ a sebességtől (386kbps illetve 512 kbps) valamint a szolgáltatás igénybevételének időtartamától, mely 1, 2 valamint. 3 év lehet.

Az Elender lakossági eDSL szolgáltatására május 1-je és június 30-a között előfizető ügyfelek közül egy szerencsés az Új Otthon jóvoltából 1 évre beköltözhet a Bellevue Residence egyik luxus lakásába, ahol természetesen az Elender Üzleti Kommunikáció biztosítja az Internet-kapcsolatot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle