Connect with us

Ausztriában már kapható a Siemens U10

Kütyük

Ausztriában már kapható a Siemens U10

Ausztriában realitássá váltak a harmadik generációs mobiltelefonos szolgáltatások, ugyanis immár két osztrák mobil operátor előfizetői is igénybe vehetik azokat.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Mobilkom Austria hivatalosan néhány héttel ezelőtt indította be első harmadik generációs szolgáltatásait, azonban az országban mindeddig nem volt forgalomban olyan mobiltelefon, mellyel kihasználhatók lettek volna ezen új szolgáltatások.

A Mobilkom Austria kereskedéseiben mostantól viszont már megvásárolható a német Siemens cég első harmadik generációs mobilja, az U10 típusjelzésű készülék, vagyis Ausztriában immár a gyakorlatban is kihasználhatók a 3G szolgáltatásokban rejlő lehetőségek. Ezzel párhuzamosan pedig egy másik osztrák operátor, a Hutchison Whampoa érdekeltségi körébe tartozó Hutchison 3G Austria is beindította vadonatúj szolgáltatásait, így többek közt egy olyan szolgáltatást, melynek segítségével a cég előfizetőinek immár videotelefonálásra is lehetőségük nyílik. A Hutchison 3G Austria számára egyébként az NEC és a Siemens szállította le a megfelelő harmadik generációs mobil infrastruktúrát, csakúgy, mint a Hutchison Whampoa számára tette azt korábban az Egyesült Királyságban, illetve Olaszországban.

A Mobilkom Austria kínálatában fellelhető első harmadik generációs mobil készüléket, a Siemens U10-et Ausztriában egyes kiválasztott A1 Shopokban lehet megvásárolni, még pedig 799 eurós áron. A vadonatúj készülékhez természetesen vadonatúj szolgáltatások dukálnak, így a megfelelő előfizetéssel rendelkező Siemens U10 tulajdonosoknak lehetőségük nyílik például arra, hogy az ORF legfrissebb híreit multimédiás videoanyag formájában tekintsék meg, illetve hogy egyes közlekedési forgalomfigyelő kamerák képét folyamatosan figyelemmel kísérjék.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom