Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ausztriában már kapható a Siemens U10

Kütyük

Ausztriában már kapható a Siemens U10

Ausztriában realitássá váltak a harmadik generációs mobiltelefonos szolgáltatások, ugyanis immár két osztrák mobil operátor előfizetői is igénybe vehetik azokat.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Mobilkom Austria hivatalosan néhány héttel ezelőtt indította be első harmadik generációs szolgáltatásait, azonban az országban mindeddig nem volt forgalomban olyan mobiltelefon, mellyel kihasználhatók lettek volna ezen új szolgáltatások.

A Mobilkom Austria kereskedéseiben mostantól viszont már megvásárolható a német Siemens cég első harmadik generációs mobilja, az U10 típusjelzésű készülék, vagyis Ausztriában immár a gyakorlatban is kihasználhatók a 3G szolgáltatásokban rejlő lehetőségek. Ezzel párhuzamosan pedig egy másik osztrák operátor, a Hutchison Whampoa érdekeltségi körébe tartozó Hutchison 3G Austria is beindította vadonatúj szolgáltatásait, így többek közt egy olyan szolgáltatást, melynek segítségével a cég előfizetőinek immár videotelefonálásra is lehetőségük nyílik. A Hutchison 3G Austria számára egyébként az NEC és a Siemens szállította le a megfelelő harmadik generációs mobil infrastruktúrát, csakúgy, mint a Hutchison Whampoa számára tette azt korábban az Egyesült Királyságban, illetve Olaszországban.

A Mobilkom Austria kínálatában fellelhető első harmadik generációs mobil készüléket, a Siemens U10-et Ausztriában egyes kiválasztott A1 Shopokban lehet megvásárolni, még pedig 799 eurós áron. A vadonatúj készülékhez természetesen vadonatúj szolgáltatások dukálnak, így a megfelelő előfizetéssel rendelkező Siemens U10 tulajdonosoknak lehetőségük nyílik például arra, hogy az ORF legfrissebb híreit multimédiás videoanyag formájában tekintsék meg, illetve hogy egyes közlekedési forgalomfigyelő kamerák képét folyamatosan figyelemmel kísérjék.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés