Connect with us

technokrata

Már kapható a Nokia MMS biztonsági kamerája

Kütyük

Már kapható a Nokia MMS biztonsági kamerája

A Nokia bejelentette, hogy elindult a Nokia MMS biztonsági kamera európai szállítása.

A kétsávos (GSM 900/1800) Nokia MMS biztonsági kamera egyedülálló, önállóan működő képkezelő berendezés, melynek segítségével az egyéni és az üzleti felhasználók távolról is kérhetnek és kaphatnak képi információt.

A Nokia MMS biztonsági kamera elhelyezése és az áramforráshoz történő csatlakoztatása után máris készen áll az információadásra. A kamera az elkészített felvételeket megadott időközönként, mozgás érzékelésekor, vagy közvetlen SMS-utasításra automatikusan egy MMS-képes mobiltelefonra vagy e-mail címre küldi. A kamera a képeket multimédiás üzenetként (MMS) küldi el.

A kis méretű és hordozható Nokia MMS biztonsági kamera digitális VGA fényképezőgépet, GSM adóvevőt, és MMS technológiát biztosít egy készüléken belül. További szolgáltatásként pedig SMS-ben tájékoztat a környezet hőmérsékletéről, a zajok megfigyeléséhez pedig audiosávot nyit meg. A készülék az infravörös fényforrásnak köszönhetően még gyenge fényviszonyok között is készít felvételt.

Vállalatok a berendezést alkalmazhatják értékeik költséghatékony, valós idejű felügyeletére, de a készüléket ügyfeleiknek nyújtott vizuális szolgáltatások során is kihasználhatják, például megmutathatják a golfozóknak a golfpálya képét. A még nagyobb nyugalomra törekvő felhasználók otthonukban, nyaralójukban vagy például hajójukon is meggyőződhetnek a Nokia MMS biztonsági kamera egyszerű beszerelhetőségéről és kényelmes használatáról.

“A Nokia MMS biztonsági kamera az első a meghatározott helyre felszerelhető, MMS-t támogató berendezéseink sorában. A készülék az újfajta Nokia termékek első példájaként nagy érdeklődést váltott ki a fogyasztók körében. A Nokia biztonsági kamera a multimédiás üzenetküldés új felhasználási területét mutatja be, és az MMS-sel kapcsolatos szolgáltatások révén egyedülálló üzleti lehetőséget kínál” – mondta Janne Jormalainen, a Nokia Mobile Phones alelnöke.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle