Connect with us

technokrata

A Nokia 3G hálózatot épít Görögországban

Kütyük

A Nokia 3G hálózatot épít Görögországban

A Nokia WCDMA 3G hálózat szállítására kötött megállapodást a görögországi Telestettel.

A már elkezdődött szállítások keretében a Nokia mind 3G, mind rádió-hozzáférésű hálózatot biztosít annak érdekében, hogy Telestet országos WCDMA hálózatának telepítése és bevezetése zökkenőmentesen történjen. A hálózat kereskedelmi indulása 2003 végén várható.

A Nokia WCDMA 3G megoldásának köszönhetően a Telestet ügyfelei olyan fejlett multimédiás szolgáltatásokat élvezhetnek majd, mint például a multimédiás üzenetküldés.A hálózati berendezéseken túl a hálózat hatékony beindítása érdekében a Nokia projektirányítást, telepítést és integrálást, valamint a hálózat versenyképességét megőrző, sokoldalú ügyfélszolgáltatást, így képzést, szoftverkarbantartást és sürgősségi szolgáltatásokat is biztosít.

“Örömmel dolgozunk együtt a Nokiával. Biztosak vagyunk abban, hogy a Nokia 3G megoldása műszakilag kifogástalan szolgáltatást biztosít, és megfelel annak az igényünknek, hogy a 3G szolgáltatásokat a hálózat költséghatékony és eredményes kiépítése mellett juttathassuk el ügyfeleink számára. A görög piacon az újdonságok bevezetőjeként ismert Telestet elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára jó minőségű, izgalmas és felhasználóbarát 3G szolgáltatást biztosítson. A Nokia e célkitűzésünk támogatásáról győzött meg minket” – mondta Nikolaos Varsakis, a Telestet vezérigazgatója.

A WCDMA jelenti a leghatékonyabb technológiai megoldást az integrált mobil hang- és adathálózatok számára. A WCDMA a GSM/EDGE technológiákhoz hasonlóan teljes egészében szabványosított, nyílt interfészekkel rendelkező, globális megoldás. A technológia magas adatsebességet, és a világszerte zajló gyártásból fakadó előnyöket biztosít. A WCDMA rohamos léptekkel fejlődik a következő generációs kommunikáció világszerte elfogadott szabványává: a világ 3G hálóztatok által lefedett piacainak a várakozások szerint 85 százaléka a WCDMA rendszeren alapul majd. A Nokia világszerte több mint 30 ügyfele révén a WCDMA hálózatok vezető szállítója.

“A Nokia örömmel szállítja 3G megoldását a piac olyan innovatív szolgáltatója számára, mint a Telestet” – mondta Giorgo Pucci, a Nokia Networks alelnöke. “A Nokia 3G megoldása révén a Telestet a fejlett mobilszolgáltatások görögországi piacának éllovasává válik. A WCDMA az egyetlen, valóban vezeték nélküli szabvány, és egyben a leggazdaságosabb, leghatékonyabb, valamint messze a legnagyobb felhasználói bázissal, jelenléttel és barangolási lehetőséggel rendelkező hálózati megoldás.”Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle