Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: 3G szolgáltatások Írországban

Kütyük

Vodafone: 3G szolgáltatások Írországban

Írországban a Vodafone beindította az ország első harmadik generációs mobiltelefonos szolgáltatását és lebonyolította Írország első kereskedelmi 3G telefonhívását.

Írország vezető mobiltelefonos szolgáltató cége a harmadik generációs hálózatot eleinte csak a fontosabb üzleti partnerei számára teszi elérhetővé, azonban hamarosan bárki által használhatók lesznek ezen új szolgáltatások. A Vodafone munkatársai a vadonatúj 3G rendszer üzembehelyezésével kapcsolatban elsősorban azt hangsúlyozták, hogy a harmadik generációs mobil technológiák révén minden korábbinál nagyobb adatátviteli sebesség, illetve nagyobb hangszolgáltatási kapacitás érhető el.

A Vodafone képviselői elmondták, hogy a cég főbb üzleti partnerei mostantól Írország számos különböző pontján igénybe vehetik a Vodafone harmadik generációs mobil szolgáltatásait. A maximum 144 Kb/s-os adatátviteli sebességgel kecsegtető új rendszer nyújtotta szolgáltatásokat első körben a finn székhelyű Nokia 6650 típusjelzésű készülékeivel lehet igénybe venni. A Vodafone egyébként elismeri, hogy egyelőre ezen telefonból is viszonylag kevés áll rendelkezésre, azonban idővel mindenképp javulni fog a helyzet, és új 3G készülékek is meg fognak jelenni a piacon.

A Vodafone Írországban jelenleg megközelítőleg egyharmados 3G lefedettséggel rendelkezik, az új hálózati szakaszok az eddigiekben elsősorban a nagyobb városokban épültek ki. Jelen pillanatban többek közt az alábbi ír városokban működik a Vodafone harmadik generációs mobil hálózata: Dublin, Cork, Limerick, Galway, Waterford, Athlone, Bray, Carlow, Castlebar, Drogheda, Dundalk, Ennis, Kilkenny, Killarney, Letterkenny, Limerick, Mullingar, Naas, Navan, Newbridge, Portlaoise, Sligo, Tralee, Wexford.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés