Connect with us

Hirdetés

technokrata

Különleges Forma 1-es mobilok a Siemens-től

Kütyük

Különleges Forma 1-es mobilok a Siemens-től

Németország vezető mobiltelefon gyártó cége, a Siemens bejelentette, hogy 2004-ig meghosszabbította a Forma 1-es versenysorozattal kapcsolatos szponzori szerződését, vagyis a Siemens újabb egy évig a száguldó cirkusz hivatalos mobiltelefon szállítója lesz.

A Siemens és a Forma 1 menedzsment közötti szponzori szerződés értelmében az autóversenyzés királykategóriájában 1998 óta jelenlévő német cég hirdetéseivel továbbra is gyakran találkozhatunk majd a televíziós közvetítésekben, illetve a pályák mentén.

Mivel a Siemens a Forma 1 hivatalos mobiltelefon beszállító cége, lehetősége nyílik arra, hogy korlátozott darabszámban készülő, speciális kialakítású S55, illetve C55 típusjelzésű mobil készülékeit a Forma 1-es paddockban és egyéb VIP területeken, valamint az interneten forgalmazza. A különleges megjelenésű S55-ös és C55-ös mobilokon természetesen ott díszeleg a hivatalos F1 logó, valamint említésre méltó, hogy ezen készülékeken speciális Forma 1-es képernyő pihentető kapott helyett, csengőhangként pedig az F1-es torpedók hangja szolgál. Az elsőként a mostani Forma 1-es hétvégén megvásárolható készülékekből származó bevételt a Siemens a Unicef számára kívánja átutalni.

A bejelentés kapcsán szó esett arról is, hogy a most 2004-ig meghosszabbított szerződés kapcsán a Siemens-nek opciós lehetősége van egy esetlegesen 2006-ig tartó meghosszabbításra, arról azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy a Siemens vajon kihasználja-e majd ezt a lehetőséget.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés