Connect with us

technokrata

Megújult a Westel Aranykártya programja

Kütyük

Megújult a Westel Aranykártya programja

A Westel idén hatéves Aranykártya programja jelentős mértékben megújult, így a legmegbecsültebb ügyfeleknek kínált kedvezményrendszer még átláthatóbb, könnyebben igénybe vehető lett.

Az Aranykártya pont értéke 2003. május 1-jétől 4,50 Ft-ról 1 Ft-ra változik annak érdekében, hogy egyszerűen és kényelmesen lehessen tájékozódni az igénybe vehető Aranykártya pontkedvezmény mértékéről. Ettől az időponttól kezdődően a termékek és a szolgáltatások forintára és Aranykártya pont értéke azonos lesz. Például egy 990 Ft értékesítési árú mobiltelefon tartozék Aranykártya pontértéke: 990 pont.

Az Aranykártya pont értékének változásával egyidejűleg a havi pontjóváírás mértékét és egyszeri alkalommal az aktuális Aranykártya pontegyenleget 4,5-szeresére növeli a szolgáltató. Ez biztosítja azt, hogy a már összegyűjtött és a jövőben jóváírásra kerülő Aranykártya pontok vásárlóértéke ne változzon.

Az Aranykártya pont + készpénz kedvezmény keretében 2003. május 1-jétől kezdődően tetszőleges mennyiségű Aranykártya ponttal is fizethetünk, az Aranykártya pontkedvezmény mértéke elérheti a száz százalékot is. A fenti példánál maradva ez azt jelenti, hogy akár 990 Aranykártya pont felhasználásával is – egyetlen forint fizetése nélkül – megvásárolhatók a kiválasztott termékek.

Az Aranykártya szabályzatnak megfelelően 2003 augusztusától minden, két évnél régebben jóváírt és fel nem használt Aranykártya pontot minden hónapban, folyamatosan törli a Westel az Aranykártya folyószámlákról. Azon ügyfelek számára, akik rendszeresen, de legalább kétévente beváltják Aranykártya pontjaikat, a pontok lejáratát érintő változás nem lesz érzékelhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom