Connect with us

technokrata

Önműködő webáruház a Webrától

Kütyük

Önműködő webáruház a Webrától

A Webra tartalomkezelő rendszer választható látogatottsági statisztika, webáruház és helpdesk modulokkal teszi még eredményesebbé honlapját.

[Sajtóközlemény] Moduláris felépítésének köszönhetően a Webra portálrendszerből csakis azokat az egységeket kell megrendelnie, amelyekre valóban szüksége van. Április 1-től a választható modulok közé tartozik a webáruház, a helpdesk és a látogatottsági statisztika is.
Így informatikus segítsége nélkül működtethető olyan ügyfélbarát webáruház, amelybe az adatok bármilyen kész adatbázisból importálhatók, s amelyben az új megrendelő adatai tárolhatók, illetve különféle feltételek szerint csoportosíthatók.

A helpdesk megkönnyíti a vállalaton belüli folyamatirányítást. A rendszer többek között nyilvántartja a megoldandó feladatokat, az azon dolgozó munkatársak nevét, a megvalósítás fázisait, a határidőket, illetve az utolsó módosító nevét. Az egymással összefüggésben álló adatok módosítása automatikus.

A látogatottsági statisztika modulja olyan kérdésekre ad választ, hogy kik, melyik országból, milyen böngészővel érték el honlapját. Az akár órákra is lebontható site-forgalom mutatói mellett arról is könnyedén információt szerezhet, hogy a látogatónak mennyi idejébe került az oldal letöltése. Az adatok táblázatkezelőbe exportálhatók.

Webra-módra az új és a régi modulok egyaránt könnyen kezelhetőek és testreszabhatóak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle