Connect with us

Hirdetés

technokrata

Önműködő webáruház a Webrától

Kütyük

Önműködő webáruház a Webrától

A Webra tartalomkezelő rendszer választható látogatottsági statisztika, webáruház és helpdesk modulokkal teszi még eredményesebbé honlapját.

[Sajtóközlemény] Moduláris felépítésének köszönhetően a Webra portálrendszerből csakis azokat az egységeket kell megrendelnie, amelyekre valóban szüksége van. Április 1-től a választható modulok közé tartozik a webáruház, a helpdesk és a látogatottsági statisztika is.
Így informatikus segítsége nélkül működtethető olyan ügyfélbarát webáruház, amelybe az adatok bármilyen kész adatbázisból importálhatók, s amelyben az új megrendelő adatai tárolhatók, illetve különféle feltételek szerint csoportosíthatók.

A helpdesk megkönnyíti a vállalaton belüli folyamatirányítást. A rendszer többek között nyilvántartja a megoldandó feladatokat, az azon dolgozó munkatársak nevét, a megvalósítás fázisait, a határidőket, illetve az utolsó módosító nevét. Az egymással összefüggésben álló adatok módosítása automatikus.

A látogatottsági statisztika modulja olyan kérdésekre ad választ, hogy kik, melyik országból, milyen böngészővel érték el honlapját. Az akár órákra is lebontható site-forgalom mutatói mellett arról is könnyedén információt szerezhet, hogy a látogatónak mennyi idejébe került az oldal letöltése. Az adatok táblázatkezelőbe exportálhatók.

Webra-módra az új és a régi modulok egyaránt könnyen kezelhetőek és testreszabhatóak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés