Connect with us

technokrata

Új külső, új szolgáltatások a Prog.Hu-n

Kütyük

Új külső, új szolgáltatások a Prog.Hu-n

Március utolsó napjaitól új külsővel, letisztult belsővel és folyamatosan bővülő új szolgáltatásokkal várja látogatóit Magyarország első fejlesztői portálja.

“Informatikáról szakszerűen” – ez a megújult fejlesztői portál mottója, ami az eddiginél is sokrétűbb információkat és szolgáltatásokat kínál a fejlesztők, a programozók, és más, az informatika mélyebb rétegei iránt érdeklődő látogatói részére. Az oldal az eddig már megszokott 0 napos hírek mellett érdekes új sorozatokat indít több témában is, és számos lényegi újítást is tartalmaz.

Az új Prog.Hu használatát és a keresett információk megtalálását az egységes tematikus csoportosítás, valamit a szabadszavas kereső segíti. Az újonnan bevezetett szolgáltatások közül külön figyelmet érdemes a Tudástár, amelyben a kérdezők gyors és szakszerű választ kaphatnak problémáikra, míg a válaszadók is elismerésben részesülnek segítségükért cserébe.

Az új külsőnek köszönhetően a Prog.Hu nem csak felhasználói számára nyújt többet, de az eddigieknél változatosabb megjelenési lehetőséget kínál partnerei részére is, akik a különböző méretű bannerek mellett immár szöveges, és speciális technikákat alkalmazó üzeneteket is eljuttathatnak a portál havi több tízezer látogatója részére.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák