Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Domino szolgáltatások a Westelnél

Kütyük

Új Domino szolgáltatások a Westelnél

Tovább bővül április 1-től a Domino szolgáltatások köre, így a Westel több millió kártyás ügyfele a hívásvárakoztatás, hívástartás és hívásátirányítás mellett a konferenciahívást is igénybe veheti.

A Westel több mint 3,4 millió ügyfelének meghatározó része Domino kártyát használ, így számukra kedvező hír, hogy áprilistól beérkező hívásaikat tetszőlegesen bármely belföldi, nem emeltdíjas telefonszámra átirányíthatják. Az átirányítás minden Domino kártyás ügyfél számára elérhető, nincs külön belépési vagy havidíja, a szolgáltatás kizárólag valamely számra történő átirányítás során díjköteles (hangpostára díjmentes, hálózaton belül bruttó 10, vezetékes hálózatba bruttó 20, más mobilhálózatba bruttó 60 forint percenként). A szolgáltatás belföldön bármikor, külföldi utazást követően pedig a roaming kikapcsolása (*105#) után vehető igénybe.

A konferenciahívás szolgáltatással akár 6 résztvevős megbeszélésre nyílik lehetőség mobilon, a beszélgetés minden résztvevője hallja a többi résztvevőt, illetve beszélhet hozzájuk, ugyanúgy, mintha valamennyien személyesen jelen lennének. A szolgáltatásnak – a hívástartáshoz vagy hívásvárakoztatáshoz hasonlóan – nincs belépési vagy havidíja, kizárólag a használat során előre meghatározott esetekben fizetendő díj. A konferenciabeszélgetés, a hívásvárakoztatás és hívástartás szolgáltatások mindegyike külföldön, roaming során is elérhető és a többi szolgáltatáshoz (pl. GPRS, MMS, hangposta) hasonlóan a díjmentesen hívható 1777-es Domino központban aktiválható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés