Connect with us

Hirdetés

technokrata

Spanyolország: kéretlen e-mailek tömege a háború ellen

Kütyük

Spanyolország: kéretlen e-mailek tömege a háború ellen

A múlt hét végén a spanyol kormány egyik pártjának honlapja rekord mennyiségű tiltakozó e-mailt volt kénytelen fogadni az Iraki háború miatt.

A spanyol Néppárt – mint minden nagyobb párt – rendelkezik saját website-tal. Ezt árasztották el múlt hét csütörtökön kéretlen levelek tízezreivel – kicsit pontosabban: 100 ezernél is több e-mail özönlött a párt e-mailcímére. Állítólag már napokkal korábban bejelentették, hogy ilyen módon fognak tiltakozni a háború ellen, a kormánypárt számítógépei azonban a jelek szerint mégsem voltak felkészülve ekkora rohamra.

A háború kezdete óta egyébként a spanyolok észrevehető többsége a háború ellen foglalt állást (a legfrissebb közvélemény-kutatás szerint 91 százalékuk ellenzi a hadműveletet), 59,8 százalékuk rossznak vagy nagyon rossznak ítélte meg kormánya politikáját – tudta meg az MTI. Spanyolország lakosainak csaknem 67 százaléka pedig azon a véleményen van, hogy Spanyolországnak semlegesnek kellene maradnia. José Maria Aznar spanyol miniszterelnök viszont egyike az Irak elleni háború eltökélt támogatóinak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés