Connect with us

Jelentős díjkedvezmény a Westelnél – Minden havidíj fele lebeszélhető

Kütyük

Jelentős díjkedvezmény a Westelnél – Minden havidíj fele lebeszélhető

Április 1-jétől a Westel meglévő és új havidíjas ügyfelei Magyarországon egyedülálló kedvezményben részesülnek, ugyanis minden díjcsomagban a havidíj felét ezentúl bármely belföldi előfizető felhívására és SMS küldésre használhatják fel.

Így például a Westel 400-as díjcsomag változatlan havidíja ezentúl 120 perc csúcsidős vagy 166 percnyi, azaz közel 3 órányi csúcsidőn kívüli, hálózaton belüli hívást tartalmaz majd!

A havidíjas 06-30-as ügyfelek telefonszámlája díjcsomagtól függően több ezer forinttal is csökkenhet áprilistól annak köszönhetően, hogy a Westel díjszabásában szereplő csomagok előfizetési díjának fele a jövőben telefonálásra, azaz bármely belföldi vezetékes vagy mobil előfizető felhívására és SMS küldésre használható fel. A Magyarországon egyedülállóan minden, a díjszabásban szereplő díjcsomagra kiterjedő engedménnyel kedvező esetben a mobilhasználat a havidíjból, külön díjfizetés nélkül fedezhető. A kedvezmény a Társalgót, Szervuszt, ZöldZónát, Egyenlítőt, Westel 100-as, Westel 200-as, Westel 300-as, Westel 400-as, Csoport Pluszt illetve a lezárt díjcsomagokat érinti és automatikusan életbe lép, azaz regisztráció vagy külön igénylés nem szükséges.

Áprilistól a Westel havidíjasai igazán szabadon beszélhetnek. A Szervusz díjcsomag nettó 2000 forintos díja ezentúl akár 45 percnyi, más westeles előfizető csúcsidőn kívüli hívását is tartalmazhatja, a Westel 400-as díjcsomag esetén pedig 2 órányi, csúcsidőben indított hálózaton belüli hívás esetén sem kell többet fizetni, mint a havidíj összege. Éjszakai hívás esetén a Westel 200 díjcsomag nettó 3400 forintos díja 170 percnyi hálózaton belüli beszélgetésre ad lehetőséget. A Társalgó és Szervusz díjcsomagokban egy választott Westel hívószám esetén díjmentesen, egyéb esetben és csomagokban díj ellenében igényelhető TE+ÉN szolgáltatással a lebeszélhető percek száma tovább nő. Az eddigi egyéb kedvezmények – a minőségi és páratlan szolgáltatásválaszték mellett – változatlanok maradnak (kivétel a díjmentes 10 vagy 20 SMS küldésének lehetősége, amely a sokkal kedvezőbb megoldással egyidőben megszűnik), emellett az Aranytárskártyás csomagoknál a lebeszélhetőség továbbra is igénybe vehető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom